www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

΄Εκκληση Γ. Παπανδρέου για τερματισμό της απεργίας των ταξί


Σύνεση και υπευθυνότητα για να σταματήσει η ταλαιπωρία της ελληνικής κοινωνίας, ζήτησε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με δήλωσή του από την Αρτα, για τις κινητοποιήσεις των αυτοκινητιστών ταξί.

Απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, του καταλόγισε «τεράστιες ευθύνες, γιατί κάλυψε με τη στάση του τις κινητοποιήσεις που προκάλεσαν ζημιά στον τουρισμό

Ο καιρός στις 30.07.2011


Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας και παροδικές βροχές ή καταιγίδες σε ορεινές κυρίως περιοχές της Βόρειας και Βορειοδυτικής Ελλάδας κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε το Σάββατο 30 Ιουλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 35 με 36 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στη Νότια Κρήτη και στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και κατά τόπους ισχυροί και στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Πάντως στον Κορινθιακό,