www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Φυσικός μαστός με μικροχειρουργική

Φυσικό μαστό, χωρίς ενθέματα σιλικόνης, αποκτούν εκ νέου οι γυναίκες που  έχουν υποβληθεί  -λόγω καρκίνου- σε ολική  μαστεκτομή, χάρη στη μικροχειρουργική!!!

Τα θεαματικά αποτελέσματα,  των μικροχειρουργικών επεμβάσεων αποκατάστασης μαστού, παρουσιάστηκαν στο 17ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής στο Σαντιάγκο της Χιλής (17th IPRAS WORLD CONGRESS- SANTIAGO 2013) και απέσπασαν τον θαυμασμό της  παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας.

Κι αυτό γιατί  ο νέος μαστός της γυναίκας προσεγγίζει αυτόν που της είχε αφαιρεθεί λόγω του καρκίνου, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τεχνική. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε (24 Φεβρουαρίου -1 Μαρτίου 2013)  με την συμμετοχή   πλαστικών χειρουργών  επανορθωτικής  μικροχειρουργικής από 105 χώρες.

«Πράγματι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό καθώς ο νέος μαστός δημιουργείται από  ιστό της γυναίκας, που λαμβάνεται από την κοιλιά, το μηρό  η τον γλουτό της. Το αποτέλεσμα δείχνει σαν μαστός, συμπεριφέρεται σαν μαστός ενώ η γυναίκα τον αισθάνεται σαν μαστό» τονίζει ο Πλαστικός Χειρουργός του  Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» Δρ Ανδρέας Γραββάνης, MD, PhD, FEBOPRAS.

Σύμφωνα με τον Δρ Ανδρέα Γραββάνη, ο πλαστικός χειρουργός με ειδική εμπειρία στην Επανορθωτική Μικροχειρουργική, αρχικά  επιλέγει και ενημερώνει την γυναίκα ποιό σημείο  (κοιλιά,