www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Τζην πάνες για cool μωρά



Αν κι εσείς και το μωρό σας είστε fashion victims τότε δεν έχετε παρά να ταξιδέψετε μέχρι τις ΗΠΑ όπου ένας ευφάνταστος ιδιοκτήτης εργοστασίου για πάνες - βρακάκια έφτιαξε την τζην - πάνα!

Η πάνα έχει μέχρι και τσέπες όπως τα τζην παντελόνια και ειδική φόδρα για ανεπιθύμητες διαρροές.

Η εταιρεία Huggies λέει οτι το μόνο για το οποίο πρέπει να νοιάζονται οι trendy γονείς είναι για το

Το πάθημα της «Σητείας» στην Κίνα...

Στις «ένδοξες» ημέρες της ελληνικής διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Οργανισμός «Αθήνα 2004» πρόσφερε στους ξένους επισήμους, μεταξύ των άλλων παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων, ως αναμνηστικό δώρο, μια μικρή φιάλη από το εκλεκτότερο (ίσως) ελληνικό ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο «Σητεία» της ομώνυμης Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) της Ανατολικής Κρήτης. Πρόκειται για προϊόν υψηλής ποιότητας, με ενδιαφέρουσα διαδρομή στη διεθνή αγορά. Οι άνθρωποι που διοικούν την ΕΑΣ σίγουρα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ότι λίγα χρόνια μετά το 2004, η Κίνα- η πιο επίζηλη αγορά όλων των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων, κι όχι μόνο- θα έβαζε σε τέτοιες περιπέτειες το προϊόν της. Ολα άρχισαν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν ένας κινέζος «επιχειρηματίας»- από τους πολλούς αυτής της κατηγορίας που ενδημούν στα παράλια της μεγάλη

Κίνδυνος από τα φαγητά των αεροπορικών εταιρειών!

Ότι θέλετε φαίνεται πως υπάρχουν στα catering των μεγάλων αεροπορικών εταιριών και δυστυχώς αυτά καταλήγουν στο στομάχι μας!


Κατσαρίδες, ποντικάκια, ζωύφια και άλλα έντομα ήταν τα σιχαμερά ευρήματα έρευνας της αμερικανικής ένωσης FDA (Food and Drug Administration), η οποία έλεγξε την ποιότητα του φαγητού που σερβίρεται στις πτήσεις μεγάλων αμερικανικών εταιρειών.

Δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά το φαγητό στις πτήσεις δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο, αφού σε πολλές περιπτώσεις έχει την ίδια γεύση με το πιάτο στο οποίο σερβίρεται.

Μέσω της ένωσης Freedom of Information Act, η εφημερίδα USA Today αποκάλυψε πρόσφατα μυστικά έγγραφα από τις επιθεωρήσεις που έγιναν σε εταιρείες που προμηθεύουν τρόφιμα μεγάλες

Ζητούν την απόσυρση δημοφιλούς φαρμάκου για τον διαβήτη

Τον κώδωνα του κινδύνου για το φάρμακο Αvandia (δραστική ουσία ροσιγλιταζόνη), κρούουν δυο νέες μελέτες.


Το φάρμακο λαμβάνεται από εκατομμύρια άτομα με διαβήτη παγκοσμίως. Οι μελέτες αυτές συνδέουν το φάρμακο με επιπλοκές στο καρδιαγγειακό σύστημα των ασθενών και οι συγγραφείς τους ζητούν από τις αρμόδιες υγειονομικές αμερικανικές αρχές να το αποσύρουν από την αγορά.

Η πρώτη μελέτη αποτελεί μια πολύ μεγάλη ανασκόπηση όλων των ιατρικών φακέλων ασθενών στις ΗΠΑ και δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ενωσης. Εδειξε ότι από το 1999, όταν πρωτοκυκλοφόρησε το Αvandia, περίπου 50.000 Αμερικανοί που το έλαβαν πέθαναν, εμφάνισαν εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή ανεπάρκεια σε σύγκριση με ασθενείς που

Το YouTube χρεώνει τα τραγούδια στα βίντεο

Θέλετε να «ανεβάσετε» ένα τραγούδι στο YouTube; Πληρώστε 1,6 ευρώ! Η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα βίντεο στον κόσμο αποφάσισε να χρεώνει το μουσικό περιεχόμενο που αναρτούν οι χρήστες της, υπό τις «ασφυκτικές» πιέσεις της μουσικής βιομηχανίας.


Η εφαρμογή της -ήδη ισχύουσας- νομοθεσίας παίρνει από αύριο σάρκα και οστά, με το YouTube να απαγορεύει στους χρήστες του να αναρτούν περιεχόμενο χωρίς προηγουμένως να έχουν πληρώσει γι’ αυτό.

Η κίνηση αυτή, που ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ των απλών «οικιακών» χρηστών, οι οποίοι δεν χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα για εμπορικούς σκοπούς, βασίζεται στην αρχή ότι η χρήση ενός προϊόντος με κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα (π.χ. ενός τραγουδιού), προϋποθέτει άδεια από τον δημιουργό του.
pulse

Φτιάξτε μουσική από τις φωτογραφίες σας



Ένα πρόγραμμα μπορεί και μετατρέπει όποια φωτογραφία και αν του εισάγετε σε ήχο.


Το Photosounder, είναι ένα πρωτότυπο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου με βάση τις εικόνες αφού μπορεί και μετατρέπει τις φωτογραφίες που θα του φορτώσετε σε ένα άκρως εντυπωσιακό ηχητικό αποτέλεσμα.

Φορτώνοντας τη φωτογραφία, ο χρήστης έχει την επιλογή να “πειράξει” και να επεξεργαστεί τη φωτογραφία έτσι ώστε να παράγει συγκεκριμένους ήχους και ανάλογα με τις ρυθμίσεις μπορεί να συνθέσει ολόκληρο μουσικό κομμάτι.

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για Windows, Mac OS και Linux ενώ η τιμή του ξεκινάει από 59$.

Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί το πρόγραμμα αυτό.


Οριστικό τέλος για το Pirate bay!

Έπεσε η αυλαία για το ιστορικό Torrent site με τους εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά!


Οι Piratbyran, ιδρυτικά μέλη και στελέχη του διασημότερου torrent site στον κόσμο του Pirate Bay ανακοίνωσαν κι επίσημα τη διάλυση του δημοφιλούς site!

Οι πολύχρονες διαμάχες με τις δισκογραφικές αλλά και με το Holywood σχετικά με την παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων ήταν σίγουρα μία σημαντική αιτία αφού από αυτά, 2 μέλη του site μπήκαν στη φυλακή ενώ οι servers λόγω των καταγγελιών που γινόντουσαν έπεφταν συχνά με

Χιλιάδες διαδηλωτές έξω από την Βουλή - Δεδομένο το τριετές πάγωμα μισθών στον ιδιωτικό τομέα

- Χρήση δακρυγόνων νωρίτερα από την αστυνομία


- Κλειστό όλο το κέντρο της Αθήνας

- Πεταλωτής: Με νόμο αν χρειαστεί το πάγωμα των μισθών

- Πως θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μεταφοράς

΄Ενταση επικράτησε νωρίτερα από την Βουλή όταν έφτασε η μεγάλη πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθούν προς το κοινοβούλιο αλλά απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες έκαναν χρήση δακρυγόνων.

Μετά το χθεσινό μεγάλο σοκ για πάγωμα των αυξήσεων για τρία χρόνια στον ιδιωτικό τομέα χιλιάδες άτομα διαδηλώνουν σε όλη την χώρα στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και

Ο καιρός σήμερα 29.06.2010

Bροχές και καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, στα ηπειρωτικά, σε νησιωτικές περιοχές του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα στα ορεινά της Κρήτης, περιμένουμε την Τρίτη 29 Ιουνίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 - 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 32 - 33 στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα, από 16 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 29 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 - 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί, ενώ στο Βόρειο Αιγαίο τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βόρειους μέτριους.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα βόρεια και δυτικά, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν.

Που πήγαν τα λεφτά οεο;