www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Ο καιρός σήμερα 29.06.2010

Bροχές και καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, στα ηπειρωτικά, σε νησιωτικές περιοχές του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα στα ορεινά της Κρήτης, περιμένουμε την Τρίτη 29 Ιουνίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 - 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 32 - 33 στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα, από 16 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 29 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 - 32 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί, ενώ στο Βόρειο Αιγαίο τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βόρειους μέτριους.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα βόρεια και δυτικά, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν.
Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με σποραδικές καταιγίδες τις απογευματινές – βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό

Δεν υπάρχουν σχόλια: