www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Οι 6 πιο «μισητοί» τύποι στις παραλίες!


Τη στιγμή που οι ζέστες σφίγγουν και αναζητούμε μετά μανίας την κοντινότερη παραλία για να δροσιστούμε και να βγάλουμε από πάνω μας όλο το άγχος και τη κούραση της εβδομάδας, κάνοντας ένα κυριακάτικο μπανάκι, ξάφνου συνειδητοποιούμε ότι το μέρος στο οποίο υποτίθεται θα πηγαίναμε για να αποτοξινωθούμε από τη σαπίλα της καθημερινότητας έχει μετατραπεί σε κόλαση του Δάντη. Και ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό. Έξι «μισητοί» τύποι στις παραλίες που δεν λένε να βάλουν μυαλό -παραμένοντας στην… μπανιέρα του σπιτιού τους, αλλά θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο η Ελλάδα βρέχεται από θάλασσα!

Οι ρακετίστες

Ακόμη και αν η παραλία είναι τίγκα στον κόσμο, αυτοί είναι σίγουρο πως θα βρουν έστω και ένα τετραγωνικό μέτρο για να στήσουν το παιχνίδι τους. Είναι εξακριβωμένο πως όσο πιο πηγμένη είναι η παραλία τόσα περισσότερα καρφιά θα

Οδηγίες προς φορολογούμενους από το υπουργείο Οικονομικών


Οδηγό με απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα των φορολογούμενων για τη φορολογία κληρονομιών, γονικών παροχών, μεταβιβάσεων ακινήτων, φόρου ακίνητης περιουσίας εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών. Στον οδηγό, τον οποίο δημοσιεύει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, περιλαμβάνονται επίσης ερωτήσεις - απαντήσεις και για θέματα που αφορούν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, τη δυνατότητα ρύθμισής τους καθώς και τις περιπτώσεις που επιβάλλονται αναγκαστικά μέτρα είσπραξης.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΩΝ – ΔΩΡΕΩΝ - ΓΟΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

Κάθε κληρονομιά, δωρεά ή γονική παροχή υπόκειται σε φόρο. Υπόχρεος σε φόρο είναι ο

Χάνουν το αφορολόγητο όσοι καταθέσουν εκπρόθεσμα τη δήλωση


Μόνο οι φορολογούμενοι που υποβάλουν εμπρόθεσμα τη φορολογική τους δήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να υπαχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση που ετοιμάζει η κυβέρνηση για την καταβολή των φόρων που προκύπτουν με τα εκκαθαριστικά σημειώματα, σε περισσότερες από τρεις δόσεις.

Όσοι στείλουν τις δηλώσεις τους μετά την λήξη των προθεσμιών όχι μόνο δεν θα έχουν την ευκαιρία να εξοφλήσουν τα «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά σημειώματα που θα

Ο καιρός στις 11.07.2012


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με συνέχιση των πολύ υψηλών θερμοκρασιών και μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας, περιμένουμε την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 38 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 39 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 21 έως 39 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 23 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θα φτάσει τους 37 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 με 39