www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Δηλώσεις Ευάγγελου Βενιζέλου

Ο κ. Παπούλιας πρότεινε κυβέρνηση από προσωπικότητες - μη πολιτικά πρόσωπα που θα στηριχθεί από το

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο


Μόλις περίπου μία ώρα διήρκεσε η σύσκεψη των κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο του νέου γύρου διαβουλεύσεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε μια ύστατη προσπάθεια να αρθεί το πολιτικό αδιέξοδο.

 Οι πολιτικοί αρχηγοί δεν έκαναν δηλώσεις βγαίνοντας από τη σύσκεψη, όμως ο κ. Βενιζέλος αλλά και ο κ. Κουβέλης έκαναν γνωστό πως θα προβούν σε δηλώσεις αργότερα απόψε. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν.

 «Συνεχίζω να αγωνίζομαι εξαντλώντας κάθε δυνατότητα για εξευρεση λύσης», δήλωσε προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα υπαρκτό πρόβλημα. Ερωτηθείς λίγη ώρα πριν από την έναρξη της σύσκεψης, εάν είναι αισιόδοξος, ο Κάρολος Παπούλιας περιορίστηκε να πει από την πλευρά του

Ο καιρός στις 14.05.2012


Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στη Μακεδονία και τη Θράκη και από το μεσημέρι στο Ιόνιο, τη Κεντρική Ελλάδα, την Ήπειρο και τη Στερεά, περιμένουμε τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2012. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα και πιθανό να συνοδεύονται και από χαλάζι.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 17 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Μέτριοι έως ισχυροί ανατολικοί – βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί – βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι αλλά σταδιακά στο