www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Βαρόμετρο της Public Issue:

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ με 4% στην πρόθεση ψήφου, αλλά χωρίς αυτοδυναμία, καταγράφει το Βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.

Αντίθετα... αυτοδυναμία πετυχαίνει η κοινωνική δυσαρέσκεια, με το 88% των ερωτηθέντων να αναμένει αύξηση των κοινωνικών συγκρούσεων (ποσοστό που αποτελεί ιστορικό μέγιστο), το 87% να αισθάνεται ανασφάλεια και το 77% να δηλώνει δυσαρεστημένο από τη ζωή του. Δυσαρεστημένο από τη λειτουργία της Δημοκρατίας δηλώνει το 84%.

Στην πρόθεση ψήφου, η αξιωματική αντιπολίτευση συγκεντρώνει ποσοστό 32%, κάτι που θα την οδηγούσε σε 129 – 140 έδρες.

Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 28% και όπως τονίζει η Καθημερινή της Κυριακής, επανέρχεται στην ίδια κατάσταση πολιτικής αδυναμίας που είχε και τον Ιούλιο, πριν την προσωρινή - όπως αποδείχτηκε - ανάσα της 21ης Ιουλίου. Χαρακτηριστικά, η εφημερίδα αναφέρει ότι η επίδραση συσπείρωσης στην

Ο καιρός στις 11.09.2011


Καλό καιρό και ζέστη περιμένουμε σε ολόκληρη τη χώρα την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011 και μόνο στις ορεινές περιοχές της Ηπείρου θα εκδηλωθούν μεμονωμένες τοπικές βροχές τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 30 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 18 έως 32 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 20 έως 34 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 21 έως 30 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Ανατολικό Κρητικό σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι βορειοδυτικοί έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως