www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Τελικό αποτέλεσμα Ολυμπιακός - Μπορντό

Άδικος ο Άγγλος διαιτητής  Χάουαρντ Ουέμπ  με τον Ολυμπιακό. Ακύρωσε καθαρό γκολ.

Ολυμπιακός - Μπορντό   0 - 1

Ατύχημα στον Κηφισσό

Μποτιλιάρισμα εδώ και 1 ώρα περίπου στη εναέρια γέφυρα Κηφισσού στο ύψος της Πειραιώς, στην κατεύθυνση προς Πειραιά.

Στο σημείο έχουν καταφθάσει Πυροσβεστικές, ένα ασαθενοφόρο, αστυνομία, γερανοί.

Εύχομαι να είναι μόνο υλικές ζημιές.

Σκορ Ολυμπιακός - Μπορντό

Ολυμπιακός - Μπορντό   0 - 1

Πάρτυ στην πισίνα

Ένας πλούσιος κάνει πάρτι δίπλα στην πισίνα του . Μετά από ώρες διασκέδασης, η μουσική σταματάει κι ο πλούσιος ανακοινώνει:

- Δίνω ένα εκατομμύριο δολάρια σ’ όποιον πάει απ’ την μια άκρη της πισίνας στην άλλη, κολυμπώντας ανάμεσα στους κροκόδειλους που έχει μέσα.

Καμιά κίνηση. Όλοι φοβούνται.- Δίνω δύο εκατομμύρια δολάρια κι ένα αυτοκίνητο σ’ όποιον κολυμπήσει μέσα στην πισίνα.

Και πάλι κανείς δεν προσφέρεται.

Ο πλούσιος όμως θέλει να διασκεδάσει.

- Δίνω τρία εκατομμύρια δολάρια, ένα αυτοκίνητο και μια όμορφη γυναίκα.

Άκρα του τάφου σιωπή.

Ο πλούσιος σκέφτεται, ρε μπας κι έχουμε κανέναν ανώμαλο εδώ μέσα;

- Δίνω τρία εκατομμύρια δολάρια, ένα αυτοκίνητο, μια όμορφη γυναίκα κι έναν πούστη

Πλαφ! πέφτει κάποιος μες στην πισίνα, κολυμπάει σαν πύραυλος και βγαίνει απ’ την άλλη μεριά λαχανιασμένος αλλά σώος.

Μόλις πατάει στη γη το πρώτο πράγμα που φωνάζει είναι:

- Τον π...τη, φέρτε μου τον π....η!

- Ηρέμησε, φίλε μου, θα στον φέρουμε.

- Τον π....η θέλω, σας λέω, φέρτε μου τον π....η!

- Μα θα στον φέρουμε, τι κάψα είν’ αυτή; του λέει ο πλούσιος.

- Τον π....η που μ’ έσπρωξε στην πισίνα, αυτόν τον π....η θέλω!

Live your myth!

Μια ωραία ηλιόλουστη μέρα, αποφάσισα, μια και είμαι από τις τυχερές ή άτυχες που δεν εργάζονται,  να πάω μια βόλτα στην παραλία για να φωτοσυνθέσω και να χαρώ τη θάλασσα και τον ήλιο. Ξεκίνησα λοιπόν για τη Μαρίνα του Αλίμου (Καλαμάκι).


Το τοπίο με μάγεψε και ο ήλιος έκαιγε τόσο πολύ που με ανάγκασε να βγάλω το παλτό που φορούσα.

Θαυμάζοντας λοιπόν τη φύση, έφτασα και στην προβλήτα που δένουν τα σκάφη.
 
 
 
 
 
 
 
Το τοπίο …δεν έχω λόγια να το περιγράψω….. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους….
 
Στη συγκεκριμένη μαρίνα, μια από τις μεγαλύτερες της Ελλάδος, με δυναμικότητα 870 περίπου μόνιμων σκαφών και 430 περίπου φιλοξενουμένων,  έρχονται όλο το χρόνο τουρίστες για να νοικιάσουν ένα σκάφος και να κάνουν τις διακοπές τους στα κοντινά νησιά και όχι μόνο.
 
Μια χώρα που δεν έχει λοιπόν τίποτα άλλο να προσφέρει και ζει από τον τουρισμό, δεν πρέπει να παρουσιάζει αυτή την εικόνα.
Οι ιδιοκτήτες των σκαφών πληρώνουν αδρά για να έχουν μια θέση στη μαρίνα.Οι υπεύθυνοι που διαχειρίζονται τη μαρίνα εισπράττουν τα χρήματα μόνο για να παρέχουν ρεύμα (με πολλές διακοπές απ’ ότι πληροφορήθηκα από έγκυρη πηγή) και νερό; Δεν έχουν καμία άλλη υποχρέωση; Τι εντυπώσεις και εικόνες δίνουν σε αυτούς που μας επισκέπτονται αλλά και σε εμάς που ζούμε σε αυτή τη χώρα!Πότε επιτέλους κύριοι ανεύθυνοι που εργάζεστε στα (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ), θα αφήσετε τις καρέκλες σας και θα βγείτε να δουλέψετε και να κάνετε το αυτονόητο;

Πανελλαδική απεργία αύριο

Πανελλαδική απεργία αύριο, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Αντιδρούν στις περικοπές των μισθών και των επιδομάτων καθώς και στα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση στον εργασιακό  και ασφαλιστικό τομέα.

Το antivirus της Microsoft μιλά ελληνικά!

Ελληνικά «μιλά», εδώ και λίγες ημέρες, το πρόγραμμα προστασίας από ιούς και κακόβουλο λογισμικό της Microsoft. Το Microsoft Security Essentials διατίθεται δωρεάν.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία λογισμικού, το ελληνικό κοινό μπορεί να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.microsoft.com/security_essentials/, προκειμένου να κατεβάσει και να εγκαταστήσει στον υπολογιστή την ελληνική έκδοση του προγράμματος. Το Microsoft Security Essentials συνιστάται αποκλειστικά για οικιακή χρήση.

Πηγή http://www.enet.gr/

Microsoft: οι πρόσφατες μπλε οθόνες οφείλονται σε rootkit

Πριν από λίγες ημέρες, η Microsoft διέθεσε στο κοινό μια σειρά ενημερώσεων ασφαλείας για τις εκδόσεις των Windows. Το πακέτο περιελάμβανε και το update MS10-015, το οποίο έκλεινε ένα κενό που υπάρχει στα Windows από το 1993. Ωστόσο, αμέσως μετά την εγκατάσταση του εν λόγω update, πολλοί χρήστες των Windows XP διαμαρτυρήθηκαν για προβλήματα στη λειτουργία του υπολογιστή τους, με κοινό παρονομαστή τη διαβόητη Blue Screen of Death [BSOD].

Η Microsoft ξεκίνησε έρευνα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, τα ευρήματα της οποίας είναι αθωωτικά για το λειτουργικό σύστημα και τις ενημερώσεις του. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα προβλήματα εμφανίζονται σε μηχανήματα που είναι μολυσμένα με το rootkit Alureon. Επιπλέον, η έρευνα αποκάλυψε ότι επηρεάζονται μόνο οι 32-bit εκδόσεις και όχι οι 64-bit.

Η Microsoft συνιστά στους χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα να προχωρήσουν σε πλήρη έλεγχο του υπολογιστή με ένα ενημερωμένο antivirus. Το συγκεκριμένο rootkit είναι δύσκολο να εντοπιστεί και να αφαιρεθεί από το σύστημα, οπότε δεν αποκλείεται να χρειαστεί τελικά format για την εξάλειψη των προβλημάτων.

Πηγή: Digital Trends