www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τα καλύτερα σχόλια από blogs για τον Ηλία Κασιδιάρη


Συνέχισε Κασιδιάρη να ρίχνεις μπουνιές, είμαστε μαζί σου, τώρα με τα νέα μπουκέτα ομιλίας μπορείς να βαράς όση ώρα θες προς όλα τα κόμματα 
Αν ο σκηνοθέτης του Πρωινό ANT1 είχε χιούμορ μετά τν επίθεση Κασιδιάρη θ'ακουγόταν στ πλατό το "FINISH HIM" απ'το Mortal Kombat 
Ο #Pakis έτρεψε τον Κασιδιάρη σε φυγή με τη δύναμη της σκέψης.. 
Όλη η αστυνομία ψάχνει τον Κασιδιάρη. Άδειασαν τα Everest. Αν συνεχιστεί για μέρες τα βλέπω στο άρθρο 99. 
Ενταξει ρε παιδιά...αγάπησα κι εγώ έναν Κασιδιάρη και μου ρίξατε 13 unfollow?? τι να κάνω κι

Ανακοίνωση για την υποβολή μηχανογραφικού δελτίου από 18-6-2012 έως και 5-7-2012


Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, και φέτος εφαρμόζει την καινοτομία της διαδικασίας ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου των υποψηφίων Γενικών (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ)  αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Για την εφαρμογή της διαδικασίας όλοι οι υποψήφιοι έχουν κληθεί μέχρι τις 22 Ιουνίου να προσέλθουν στο Λύκειό τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτό τον κωδικό ασφάλειας και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων οι υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://exams.minedu.gov.gr από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 ως και την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012 θα επεξεργάζονται και τελικά θα υποβάλουν οριστικά το

Δοκιμάζεται θεραπευτικό εμβόλιο για το Πάρκινσον


Στις αρχές της εβδομάδας χορηγήθηκε σε δέκα ασθενείς με νόσο του Πάρκινσον ένα εμβόλιο που υπόσχεται καταπολέμηση της ασθένειας. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεται ένα θεραπευτικό εμβόλιο για αυτή τη νόσο. Το εμβόλιο έχει την κωδική ονομασία PD01A και η δραστική ουσία που περιέχει διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς για να καταστρέψει την πρωτεΐνη  αλφα-συνουκλεΐνη που παίζει κεντρικό ρόλο στην εμφάνιση της νόσου.

Η δοκιμή

Η αλφα-συνουκλεΐνη συσσωρεύεται στον εγκέφαλο και συνδέεται με την διακοπή της παραγωγής ντοπαμίνης, ενός πολύτιμου

Προειδοποιήσεις από τις ΗΠΑ για τουρκική εισβολή…


Τα σκοτεινά αναθεωρητικά και επιθετικά σχέδια του τουρκικού πολιτικοστρατιωτικού κατεστημένου εναντίον της Ελλάδας αποκαλύπτουν οι γραφειοκράτες του Σταίητ Ντηπάρτμεντ σε εμπιστευτική έκθεση που ήρθε στη δημοσιότητα.
 Η έκθεση του «Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων» (Council on Foreign Relations – CFR) των ΗΠΑ έγινε γνωστή ύστερα από δύο γεγονότα που απασχολούν τη διπλωματική και τη στρατιωτική ιεραρχία της Ελλάδος:

1. Δεν έχει κοπάσει ακόμα ο θόρυβος από τις προσβλητικές δηλώσεις που έκανε ο Τούρκος πρωθυπουργός κ. Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της χώρας δήθεν για να δικαιολογηθεί η

Ο καιρός στις 08.06.2012


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες στα ορεινά ηπειρωτικά και την Ανατολική Μακεδονία περιμένουμε την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 20 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 21 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από