www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πάνος Καμμένος:''Να ανακληθούν οι μνημονιακές υπογραφές''


Συγκρότηση ενός ευρύτερου αντιμνημονιακού μετώπου ώστε η χώρα ''να γλιτώσει από το ζυγό'' ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος μιλώντας στους νεοεκλεγέντες βουλευτές του κόμματός του κατα την πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Ο Π. Καμμένος κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να λειτουργήσουν με ανεξαρτησία και να ζητήσουν την απόσυρση των υπογραφών του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου από τις εγγυητικές επιστολές για το Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση.

Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε ''δύναμη σταθερότητας σ' ένα κλίμα αναξιοπιστίας'' το κόμμα του και κάλεσε σε πανστρατιά όλους τους πολίτες που τάσσονται κατά του Μνημονίου, για τη δημιουργία

Άσμουσεν: "Χωρίς Μνημόνιο η Ελλάδα θα βρεθεί εκτός του ευρώ"


Η ΕΚΤ δεν πρόκειται να επαναδιαπραγματευτεί το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, όπως ξεκαθάρισε ο Γεργκ Άσμουσεν, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ.

Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, ο κ. Άσμουσεν τόνισε, πως εάν η Αθήνα επιθυμεί να παραμείνει στην ευρωζώνη, πρέπει να προχωρήσει στην υλοποίηση των δεσμεύσεών της.

"Η Ελλάδα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές στο συμφωνημένο πρόγραμμα διάσωσης, εάν θέλει να παραμείνει στην

Αντώνης Σαμαράς: Προσκαλώ όλες τις δυνάμεις της κεντροδεξιάς σε ενιαίο μέτωπο


Κατηγορίες για ανευθυνότητα εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς εναντίον του αρχηγού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποιώντας παράλληλα την πρόθεση του να συγκροτηθεί ένα μέτωπο κεντροδεξιάς.

Η δήλωση Σαμαρά έγινε λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Αναφερόμενος στους πέντε άξονες διαλόγου που έθεσε την Τρίτη ο κ. Τσίπρας, ο κ. Σαμαράς σχολίασε ότι "άλλο η τροποποίηση των όρων του μνημονίου και άλλο η μονομερής καταγγελία του".

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι οι προτάσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσουν σε κατάρρευση "με αναπόφευκτη την έξοδο από την Ευρώπη".

Όπως είπε, "Η μονομερής καταγγελία οδηγεί σε καταστροφή. Αν δεν σταματήσει αυτή η

Η συμφωνία Ντόρας - Μάνου - Βαλλιανάτου αφυπνίζει τη ΝΔ


Τη συμφωνία για να κατέβουν σε συνεργασία στις επόμενες εκλογές η Δημοκρατική Συμμαχία της  Ντόρας Μπακογιάννη, με τη Δράση του Στέφανου Μάνου και τη Φιλελεύθερη Συμμαχία,αποκάλυψε  ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος .

Μάλιστα ο πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας , πρότεινε να αποφασίσει η κα Μπακογιάννη ως κόμμα που συγκέντρωσε  το μεγαλύτερο εκλογικό ποσοστό, το ποιος θα ηγηθεί αυτής της νέας συμπόρευσης. Ο ίδιος μάλιστα  δήλωσε αισιόδοξος ότι σε αυτή τη συμμαχία θα προστεθούν  και άλλοι "παίκτες",  που κινούνται στον φιλελεύθερο χώρο.

Λίγο μετά ήρθε και η επιβεβαίωση δια στόματος Στέφανου Μάνου. Ο κ. Μάνος μιλώντας στο REAL FM , δήλωσε: "Είναι ευκολότερο και πιο λογικό να υπάρξει

Θάνος Τζήμερος: "Στις επόμενες εκλογές θα μπούμε στη Βουλή"

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος "Δημιουργία Ξανά", Θάνος Τζήμερος, για τον Αλέξη Τσίπρα, τη Χρυσή Αυγή, τη φορολόγηση των επιχειρήσεων, τους παράνομους μετανάστες και την επιτυχία του κόμματός του παρότι δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή

 Διαβάστε πιο αναλυτικά τι δήλωσε ο κ. Τζήμερος:
"Είμαστε η Google των κομμάτων"
"Τη Δημιουργία Ξανά θα μπορούσε να την κάνει ο καθένας", είπε ο κ. Τζήμερος, σημειώνοντας πως όλα αυτά τα χρόνια, οι πολίτες κουβέντιαζαν, έβλεπαν τη διαφορά με το εξωτερικό και λέγαμε, επιτέλους η Ελλάδα δεν θα λειτουργήσει σαν ένα τέτοιο κράτος", σημειώνοντας πως παρότι το κόμμα του είχε αποκλειστεί εντελώς από την τηλεοπτική παρουσία, τα κατάφερε καλά στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με το κόμμα της κας Μπακογιάννη, είπε ότι θα μπορούσε να είναι μία εξαιρετική υπουργός Εξωτερικών, "είναι ικανή πολιτικός, αλλά δεν με πείθει

Ο καιρός στις 09.05.2012


Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στις ορεινές ηπειρωτικές περιοχές, περιμένουμε την Τετάρτη 9 Μαΐου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 28 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 17 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά