75 γρ ψίχα ψωμιού
1/2 κρεμμύδι τριμμένο
χυμός 1/2 λεμονιού
6 κ.σ ελαιόλαδο
8 κ.σ. ηλιέλαιο
πιπέρι (προαιρετικά)
Οδηγίες παρασκευής
1.Βρέχουμε την ψίχα και την στίβουμε καλά.
2.Βάζουμε στο πολυμίξερ τον ταραμά, το κρεμμύδι, το λεμόνι, το ψωμί και τα χτυπάμε καλά.
3. Προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι ώσπου η ταραμοσαλάτα να γίνει ομοιογενής και λεία.
4.Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε ψωμί, λάδι, πιπέρι ή λεμόνι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας
5. Διακοσμούμε με ελιές.
Καλή επιτυχία & Καλή Σαρακοστή