www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τα φοβερά αγγλικά του Τσίπρα!


Πάει ο Τσίπρας και ο Στρατούλης στην Αγγλία για μία συνάντηση με τον Κάμερον.

Πηγαίνουν στο ξενοδοχείο και ανοίγουν την ντουλάπα να βάλουν μέσα τα ρούχα τους και βλέπουν ένα ποντικό.

 - “Ρε συ”, λέει ο Τσίπρας, “ξέρεις πως είναι ο ποντικός στα αγγλικά για να πάρουμε τηλέφωνο …στη

Βάσεις 2012: ποιες οι εκτιμήσεις των βαθμολογητών


Οι φετινές εξετάσεις θα μείνουν στην ιστορία για τις αντικρουόμενες οδηγίες του υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής , το οποίο μαζί με τα Μαθηματικά φαίνεται ότι θα οδηγήσουν τις βάσεις 2012 σε πτωτική πορεία.

Οι εκτιμήσεις αυτές αφορούν κυρίως, ιατρικές , πολυτεχνικές και άλλες θετικές σχολές ενώ τα γραπτά της Θεωρητικής Κατεύθυνσης συγκεντρώνουν καλύτερες βαθμολογίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα βαθμολογικά κέντρα τρία στα τέσσερα γραπτά της Φυσικής δεν «πιάνει» ούτε τη βάση. Μάλιστα οι βαθμολογητές επισημαίνουν ότι δεν ήταν δύσκολο μόνο το επίμαχο Γ4 αλλά και το σύνολο των θεμάτων «έκρυβε» δυσκολίες , που προβλημάτισαν πολύ τους υποψηφίους.

Οι βαθμολογητές αναφέρουν ότι τα μαθηματικά φαίνεται να είναι το «βατερλό» των υποψηφίων, καθώς και εκεί η εικόνα των γραπτών δεν είναι πολύ καλή και πολλά γραπτά βαθμολογούνται με

Βρέθηκε το αντίδοτο για τον Τσίπρα!!!


Μην ανησυχείτε πλέον, υπάρχει φάρμακο!

Όπως έμαθα, η κ. 

Χορήγηση βίζας για πέντε ελληνικά νησιά


Πιλοτικό πρόγραμμα χορήγησης θεωρήσεων εισόδου στην Ελλάδα σε υπηκόους τρίτων χωρών προερχόμενους από την Τουρκία για τουρισμό ξεκίνησε να εφαρμόζεται από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιείται με τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας και αφορά τα νησιά

Στο υπουργείο Οικονομικών οι λογαριασμοί Energa και Hellas Power

Διαδικασία αποδέσμευσης χρηματικών ποσών από κατασχεμένους τραπεζικούς λογαριασμούς εταιρειών που εκκρεμεί σε βάρος τους ανάκριση κινεί για πρώτη φορά η Εισαγγελία Πρωτοδικών υπέρ του ελληνικού δημοσίου.

Συγκεκριμένα, με πρόταση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Πόπης Παπανδρέου προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ζητείται να μεταβιβαστούν στο υπουργείο Οικονομικών χρήματα που υπάρχουν στους λογαριασμούς των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας Energa και Hellas Power. Στόχος της κίνησης της εισαγγελίας είναι να ενισχυθούν τα ταμεία του κράτους, καθώς και να αντιμετωπιστεί ενδεχόμενο ενεργειακό πρόβλημα της χώρας.

Η πρόταση της κ. Παπανδρέου σχετίζεται με την υπόθεση των δύο εταιρειών, οι οποίες φέρονται να μην κατέβαλαν τις οριζόμενες από το νόμο οφειλές τους προς τον ΔΕΣΜΗΕ (Διαχειριστής

Ο καιρός στις 12.06.2012


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 34 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 18 έως 35, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 19 έως 35 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς ως μέτριοι άνεμοι νοτίων-νοτιοδυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, τοπικά ισχυροί στο νοτιοδυτικό Αιγαίο. Ασθενείς έως