www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Τουρκική κλιμάκωση: Έστειλαν οκτώ μαχητικά επάνω από το Αγαθονήσι

Κλιμακώνει η Άγκυρα στο Αιγαίο: Μετά από πολύ καιρό στις 16:19 τουρκικά μαχητικά πέταξαν επάνω από ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα επάνω από το Αγαθονησί! Ένα πακέτο COMAO με 8 τουρκικά μαχητικά (4 F-16 και 4 F-4 ) πραγματοποίησε υπέρπτηση σε μεσαίο και μεγάλο ύψος σε κλασική αποστολή προσβολής στόχων εδάφους. Κλιμακώνει η Άγκυρα στο Αιγαίο: Μετά από πολύ καιρό στις 16:19 τουρκικά μαχητικά πέταξαν επάνω από ελληνικό έδαφος και συγκεκριμένα επάνω από το Αγαθονησίου! Ένα πακέτο COMAO με 8 τουρκικά μαχητικά (4 F-16 και 4 F-4 ) πραγματοποίησε διέλευση σε μεγάλο ύψος. Κατά τη διάρκεια της υπέρπτησης, τα 2 F-16 και τα 4 F-4 του σχηματισμού, πετούσαν σε ύψος από 9.500 έως 11.000 ποδών, ενώ τα έτερα 2 F-16 πετούσαν σε ύψος 24.600 ποδών.


Ο σχηματισμός μπήκε στο ελληνικό FIR βορείως Σάμου στις 15:59, ενώ εξήλθε νοτίως Σάμου στις

Σε αργία τέθηκε ο δήμαρχος Ζαχάρως

Σε αργία τέθηκε ο Δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στο Δήμο, βάση της υπ’ αριθ. 262/2010 γνωμοδότησης της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.


Την απόφαση υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
naftemporiki

Χωρίς μετρό τελικά την Πέμπτη - Εμμένουν στην 24ωρη απεργία οι οδηγοί

Ακινητοποιημένο θα μείνει τελικά το μετρό την Πέμπτη, καθώς υπήρξε διαφωνία μεταξύ των σωματείων των εργαζομένων για τη στάση που θα τηρήσουν στη γενική απεργία.


Ενώ το ΣΕΛΜΑ αποφάσισε να διακόψει την απεργία μεταξύ 10 το πρωί και 4 το απόγευμα, το σωματείο των Οδηγών επέμεινε στην πραγματοποίηση της 24ωρης απεργίας.

Πληρώστε από το σπίτι σας, τον λογαριασμό του τηλεφώνου!

Μία νέα διαδικτυακή υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής λογαριασμού δημιούργησε ο ΟΤΕ για τους πελάτες του.


Με τη νέα υπηρεσία αυτή, οι πελάτες μπορούν να εξοφλούν τον τηλεφωνικό τους λογαριασμό μέσω internet στο επίσημο site του ΟΤΕ χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε διαδικασία εγγραφής χρήστη (registration) σε κάποια υπηρεσία ή στο online κατάστημα του ΟΤΕ.

Ο πελάτης με απλά βήματα, βάζοντας απλά τον κωδικό που υπάρχει στον τηλεφωνικό του λογαριασμό που λαμβάνει, μπορεί να τον πληρώσει εύκολα και με ασφάλεια, με χρέωση πιστωτικής κάρτας.

Η «Ηλεκτρονική Πληρωμή Λογαριασμού» προσφέρει ταχύτητα και ευκολία στην πληρωμή του λογαριασμού, αφού δεν χρειάζεται έγγραφή, αλλά η μόνη διαθέσιμη πληροφορία είναι το ποσό

ΟΟΣΑ: Προβλέπει ανεργία στο 14,3% για Ελλάδα, το 2011

Αύξηση της ανεργίας στην Ελλάδα στο 12,1% εφέτος και στο 14,3% το 2011 από 9,5% το 2009 προβλέπει ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στην ετήσια έκθεσή του για την απασχόληση, την οποία παρουσίασε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού κ. Άνχελ Γκουρία στο Παρίσι.


Η έκθεση αναφέρει ότι η ανεργία στις χώρες του ΟΟΣΑ ενδεχομένως κορυφώθηκε τον περασμένο Μάιο, όταν έφθασε το 8,6%, αλλά ο κ. Γκουρία τόνισε ότι «παρά τις ενδείξεις ανάκαμψης στις περισσότερες χώρες, παραμένει ο κίνδυνος ότι εκατομμύρια ανθρώπων θα μείνουν εκτός της αγοράς εργασίας». Ο Γραμματέας σημείωσε ότι η ταυτόχρονη μείωση της ανεργίας και των δημοσιονομικών ελλειμμάτων είναι μία δύσκολη πρόκληση, προσθέτοντας ότι αυτή η πρόκληση πρέπει να αντιμετωπισθεί κατά προτεραιότητα από τις Κυβερνήσεις με μια σαφή στρατηγική, καθώς τα σημερινά επίπεδα ανεργίας

Ντόρα Μπακογιάννη: «Ναι» στο Ασφαλιστικό επί της αρχής

Υπέρ του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου επί της αρχής τάχθηκε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής, δήλωσε πως θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο επί της αρχής, αλλά θα καταψηφίσει όλες τις διατάξεις «αμφισβητούμενης συνταγματικότητας»καθώς κι εκείνες «που πλήττουν τη ζωή των γυναικών, γιατί πιστεύω ότι μπορούσατε να πετύχετε κάτι καλύτερο», όπως είπε.

«Συμφωνώ με πολλές απ' τις διατάξεις, αλλά όχι με την πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών, καθώς δεν τολμάτε να θίξετε προνομιακά ταμεία. Το ΛΑΦΚΑ, όπως έρχεται σήμερα, αποτελεί αδυναμία. Δεν έπρεπε να εξισώσετε τα όρια ανδρών και γυναικών με

Θα λειτουργήσει αύριο το μετρό

Θα λειτουργήσει τελικά αύριο -ημέρα γενικής απεργίας- το Μετρό από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, καθώς οι εργαζόμενοι στο μέσο αποφάσισαν να διαφοροποιήσουν τη στάση τους, προκειμένου να δοθεί δυνατότητα στους υπόλοιπους εργαζόμενους να κατέβουν στο κέντρο της Αθήνας και να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Απεργούν και οι υπάλληλοι της Βουλής αύριο

Φόβοι για εξαγορά ελληνικών τραπεζών

Τον κίνδυνο να περάσει ο έλεγχος ελληνικών τραπεζών σε ξένους παράγοντες επισήμαναν χθες στελέχη των τραπεζικών ιδρυμάτων και συνδικαλιστές της ΟΤΟΕ κατά τη διάρκεια της ακρόασης φορέων για το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με «την ίδρυση ταμείου χρηματοπιστωτικής σταθερότητας».

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Β. Ράπανος δήλωσε ότι ο κίνδυνος αφελληνισμού των τραπεζών είναι υπαρκτός λόγω των χαμηλών τιμών των μετοχών στο ΧΑΑ. «Όπου έχει πάει το ΔΝΤ έχουμε πάρτι εξαγορών από ξένες τράπεζες» δήλωσε, άποψη την οποία συμμερίστηκε λίγο αργότερα και ο

Επιταχύνονται οι διαδικασίες αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου


Ενεργοποιούνται σταδιακά οι διαδικασίες αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, συνολικής αξίας περίπου 300 δισ. ευρώ.
Εντός των ημερών θα υπάρξει ακρόαση στη Βουλή του προτεινόμενου Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου για την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ), ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχουν προσληφθεί οι σύμβουλοι επιλογής ακινήτων που θα βοηθήσουν στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Κυβερνητική πρόθεση είναι η ΚΕΔ να συγκεντρώσει μέσα στους επόμενους μήνες τη διαχείριση όλων των ακινήτων του Δημοσίου, απορροφώντας το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) και της Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ. Ακόμη, εξετάζεται η παραχώρηση στην νέα εταιρεία ακόμη και ακινήτων που διαχειρίζονται άμεσα τα υπουργεία.

Αναφορικά με το μοντέλο αξιοποίησης, εκτιμάται πως οι πρωτοβουλίες θα κινηθούν σε δύο κατευθύνσεις. Αφενός θα γίνει διαχείριση μέσω συμβάσεων παραχώρησης, όπως ήδη προβλέπει και

Στο 5,2 % ο πληθωρισμός τον Ιούνιο

Στο 5,2% ανήλθε το ετήσιο ποσοστό του πληθωρισμού τον Ιούνιο, από 0,5% που είχε διαμορφωθεί ένα χρόνο νωρίτερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).


Σε σύγκριση με το Μάιο, ο Γενικός Δείκτης Τιμών Καταναλωτή (Γ.Δ.Τ.Κ) παρουσίασε μείωση 0,3%, έναντι μείωσης 0,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούμενου έτους.

Ο μέσος Δείκτης του δωδεκαμήνου Ιουλίου 09 – Ιουνίου 10, σε σύγκριση προς τον ίδιο Δείκτη του δωδεκαμήνου Ιουλίου 08 – Ιουνίου 09, ενισχύθηκε κατά 2,7%, έναντι αύξησης 2,4% που σημειώθηκε κατά τα αντίστοιχα προηγούμενα δωδεκάμηνα.

Η αύξηση του Γενικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή κατά 5,2% προήλθε από τις ακόλουθες μεταβολές των δεικτών:

1. Από τις αυξήσεις των δεικτών:

α) Κατά 18,9% της ομάδας ‘’ Αλκοολούχα ποτά και καπνός ‘’, λόγω αύξησης των τιμών των

Τέλος στις προσφορές παγίδες στα ράφια των σούπερ μάρκετ

Με αγορανομική διάταξη το υπουργείο Οικονομίας προσπαθεί να φέρει "καθαρές" τιμές στα προϊόντα. Πρόκειται κυρίως για τις γνωστές προσφορές στα 2 το ένα δώρο, χωρίς όμως... ο καταναλωτής να γνωρίζει πολλές φορές ποιά είναι η τιμή του προϊοντος όταν πωλείται μόνο του γιατί με έντεχνο τρόπο έχει εξαφανιστεί από το ράφι.

΄Ετσι, απαγορεύεται να μπαίνουν σε πρόγραμμα προσφορών προϊόντα που η τιμή τους είχε αυξηθεί κατά το προηγούμενο τρίμηνο πριν από την προσφορά.

Περιορίζονται τα χρονικά διαστήματα που διαρκεί η προσφορά ενός προϊόντος σε τρεις μήνες (όχι συνεχόμενους) κάθε χρόνο, ενώ σε περίπτωση αδιάθετων αποθεμάτων δίδεται παράταση 14 ημερών.

Δεν επιτρέπεται προωθητική ενέργεια να γίνεται πριν από την πάροδο ενός μήνα από την προηγούμενη προωθητική ενέργεια, ενώ απαγορεύεται η τιμή πώλησης ανά μονάδα μέτρησης, σε προσφορά, να είναι ίση ή μεγαλύτερη από την τιμή πώλησης του προϊόντος χωρίς προωθητική ενέργεια.

Επίσης, από εδώ και πέρα σε όλα τα προϊόντα που θα βρίσκονται σε προσφορά θα πρέπει

Το ΣΔΟΕ κυνηγάει και... νύφες!


Η δε γυνή να φοβείται τώρα και το... ΣΔΟΕ!
Στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Οικονομικών εισέρχονται πλέον οι... γάμοι και τα διαφυγόντα κέρδη από τις γαμήλιες δεξιώσεις σε κέντρα διασκέδασης, κτήματα, πολυτελή ξενοδοχεία σε νησιά κ.λπ. Το υπουργείο Οικονομικών, όπως βεβαίωσε στο «Βήμα» ο γενικός γραμματέας του κ. Δ. Γεωργακόπουλος (φωτογραφία), «χάνει χρήματα από τους γάμους και δεν είναι διατεθειμένο να τα αφήσει έτσι».

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συλλέξει οι οικονομικοί ελεγκτές τα διαφυγόντα κέρδη από τους γάμους ανέρχονται σε 170 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Στον καθορισμό του ποσού αυτού υπολογίστηκαν, όπως είπε ο κ. Γεωργακόπουλος, κατά μέσον όρο 400 προσκεκλημένοι σε κάθε γαμήλιο τραπέζι, προς 45 ευρώ έκαστος. Οι υπολογισμοί αυτοί είναι τελείως συντηρητικοί και αφορούν τον μέσο όρο των γαμήλιων τραπεζιών αποκαλύπτοντας ότι οι ελεγκτικές αρχές έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία για πολυτελή γαμήλια

Επιδημία λουκέτων στις κατασκευαστικές


΄Αλλη μια κατασκευαστική εταιρεία κινδυνεύει να βάλει λουκέτο, λόγω της κρίσης που πλήττει την οικονομία γενικότερα και τον κλάδο των κατασκευών και των οικοδομών. Μετά τις Θεμελιοδομή, Eργάς, ΑΛΤΕ, Διεκάτ και Μπετανέτ, η Εδραση αυτή τη φορά αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, η οποία κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία συνδιαλλαγής του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007 λόγω του προβλήματος ρευστότητας που αντιμετωπίζει και το οποίο προέρχεται από τον μειωμένο κύκλο εργασιών και τις καθυστερήσεις στις εισπράξεις συνεπεία της οικονομικής κρίσης και της ευρύτερης έλλειψης ρευστότητας στην ελληνική αγορά.
Παράλληλα εκδόθηκε προσωρινή διαταγή που έως τη συζήτηση της αίτησης περί υπαγωγής στη διαδικασία συνδιαλλαγής αναστέλλει τις ατομικές διώξεις των πιστωτών εις βάρος της εταιρείας,

΄Εκκληση ΓΣΕΕ στα συνδικάτα των ΜΜΜ

΄Εκκληση στα συνδικάτα των μέσων μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) να απεργήσουν την Πέμπτη 8 Ιουλίου με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία αλλά και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων, απηύθυνε η ΓΣΕΕ μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής των εργαζομένων σε όλα τα ΜΜΜ στην αυριανή γενική απεργία.


«Δεν πρέπει να θιγεί σε καμία περίπτωση η δυνατότητα της μαζικής συμμετοχής των εργαζομένων στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ», τονίζει η Συνομοσπονδία και καταλήγει: «Η απεργία μας πρέπει να λειτουργήσει εναντίον των ασκούμενων πολιτικών και να μην μειώσει τις δυνατότητες συμμετοχής των διαδηλωτών».

Απεργιακό μπλακάουτ την Πέμπτη

ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ όλο το 24ωρο θα παραμείνουν αύριο όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς της πρωτεύουσας (Μετρό, τραμ, ηλεκτρικός, τρόλεϊ, λεωφορεία) λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που οργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.


Μετ΄ εμποδίων θα πραγματοποιηθεί και το πτητικό πρόγραμμα των αεροπορικών εταιρειών αύριο, καθώς στο διάστημα από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. δεν θα εκτελεστεί καμία πτήση ελληνικής ή ξένης εταιρείας λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας που έχουν κηρύξει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Στο διάστημα αυτό θα γίνουν αρκετές ακυρώσεις πτήσεων και τροποποιήσεις δρομολογίων, τα οποία αναμένεται να μετακινηθούν για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας. Ηδη η Ολυμπιακή ανακοίνωσε την ακύρωση 28 πτήσεων και την αλλαγή ώρας σε άλλες 23. Στάση εργασίας τις ίδιες ώρες θα

Βελτιώσεις για το ασφαλιστικό στο παρά πέντε

Σε αλλαγές στο παρά πέντε στα δύο νομοσχέδια για το Ασφαλιστικό προχώρησαν χθες οι αρμόδιοι υπουργοί Εργασίας Α. Λοβέρδος και Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.


Για τους δημοσίους υπαλλήλους βελτιώνεται σε σχέση με το αρχικό νομοσχέδιο- η 35ετία για τους μετά το 1983 ασφαλισμένους, ενώ φθηνότερη γίνεται η αναγνώριση της στρατιωτικής θητείας καθώς μειώνεται κλιμακωτά η εξαγορά του πλασματικού χρόνου του στρατού για όλους τους ασφαλισμένους.

Ειδικότερα, στο συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών (δημόσιοι υπάλληλοι) γίνεται εξίσωση με παρόμοια ρύθμιση για τους ασφαλισμένους στις ΔΕΚΟ και προβλέπεται ότι για όσους έχουν προσληφθεί μετά την 1/1/1983 και συμπληρώνουν 36 έτη πραγματικής συντάξιμης

Περιορισμός μετεγγραφών για τρίτεκνους

Σε περιορισμό των μετεγγραφών των υποψηφίων από τρίτεκνες οικογένειες σε κεντρικά ΑΕΙ και ΤΕΙ προσανατολίζεται το υπουργείο Παιδείας. Η πρόταση προκάλεσε αντιδράσεις χθες στον ΚΤΕ Παιδείας ΠΑΣΟΚ, όπου όμως η συζήτηση δεν προχώρησε, διότι δεν κατετέθη από την υπουργό κ. Αννα Διαμαντοπούλου κείμενο τροπολογίας του ισχύοντος νόμου για το θέμα των τριτέκνων.


Ειδικότερα, καθώς η κατάργηση από φέτος της βάσης του 10 θα αυξήσει τους εισακτέους στα περιφερειακά ΤΕΙ κατά περίπου 14.000 (πρόκειται για υποψηφίους με βαθμό πρόσβασης κάτω από 10), το υπουργείο επιχειρεί να τοποθετήσει «φίλτρα» για να μην υπάρξει έκρηξη των αιτήσεων για μετεγγραφή το 2010-2011. Ενα από αυτά είναι ο περιορισμός των μετεγγραφών των υποψηφίων που

Κατασχέσεις εξπρές σε καταθέσεις και ακίνητα οφειλετών του Δημοσίου

Πάνω από 500.000 άτομα δεν δέχθηκαν να μπουν στην ευνοϊκή ρύθμιση και τώρα είναι αντιμέτωποι με κατασχέσεις.


Ήδη το ΣΔΟΕ, οι εφορίες και τα τελωνεία έχουν ζητήσει το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των οφειλετών με σκοπό την άμεση δέσμευση των καταθέσεων, ενώ άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι πλειστηριασμοί ακινήτων.

Από τους πλειστηριασμούς θα εξαιρείται μονάχα η πρώτη κατοικία και αυτή μόνο αν δεν υπερβαίνει σε αξία τις 200.000 ευρώ για τους άγαμους ή τις 250.000 για τους έγγαμους.

Το κράτος μέσω της ρύθμισης έχει εισπράξει ως τώρα περίπου 500.000.000 ευρώ ενώ ο στόχος

Η Δημόσια Διοίκηση εκτός από αντιπαραγωγική είναι και επικίνδυνη

Πρός τήν


Κα Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Υπουργό Υ. & Κ. Α., minister@yyka.gov.gr

Kοινοποίηση

Πρόεδρο & Μέλη Διοικούσας Επιτροπής Ενώσεως Ελλήνων Χημικών, info@eex.gr

Πρόεδρο & Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Βιομηχανίας & Επιχειρήσεων, psxbe@eex.gr

Συντακτική Επιτροπή «Χημικών Χρονικών», chemchro@eex.gr

Θέμα : Η Δημόσια Διοίκηση εκτός από αντιπαραγωγική είναι καί επικίνδυνη

Κυρία Yπουργέ

Αφορμή αυτού τού σημειώματος αποτελεί μία τρανταχτή απόδειξη διαχρονικής υπολειτουργίας τών δομών τής περιώνυμης Δημοσίας Διοικήσεως, πού αφορά τόν χώρο τού Υπουργείου Υ. & Κ. Α., η

Μέτρα εξόδου από την κρίση θα παρουσιάσει ο Αντώνης Σαμαράς

Τα όχι της ΝΔ για το μνημόνιο αλλά και τις δικές του προτάσεις θα παρουσιάσει σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο ο πρόεδρος της ΝΔ .


Το μήνυμα που θα στείλει, δηλαδή, είναι ότι η ΝΔ επιλέγει για το δικό της «όχι» μετριοπαθείς τόνους και «δεν υιοθετεί προτάσεις για μονομερή καταγγελία της σύμβασης με την τρόικα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς θα δώσει έμφαση σε προτάσεις για τη στήριξη της ανάπτυξης.

Στην εκδήλωση στο Ζάππειο θα γίνει και η πρώτη εμφάνιση του Σταύρου Δήμα, ο οποίος τοποθετήθηκε -μαζί με τον Δημ.Αβραμόπουλο- στην αντιπροεδρία του κόμματος και θα έχει την

Forthnet: Έκανε πάλι το θαύμα της ...

Για άλλη μια φορά την ίδια ημέρα και ώρα σε διάστημα μιας εβδομάδας, αποφάσισε να μας αφήσει  χωρίς σύνδεση.

Δεν δέχονται ότι το πρόβλημα είναι δικό τους και επιμένουν για χαλασμένη καλωδίωση στο χώρο μας.

Βέβαια καμία εντύπωση δεν τους προκαλεί ότι συνέβη την ίδια ημέρα και ώρα με την προηγούμενη εβδομάδα, ούτε ότι επανήλθε την επόμενη ημέρα η σύνδεση από μόνη της.

Μπορεί κάποιος τεχνικός της Forthnet να ασχοληθεί σοβαρά με τη συγκεκριμένη βλάβη;