www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Προς Πειραιά το «Κνωσός» παρά την απεργία της ΠΝΟ


Στο λιμάνι του Πειραιά αναμενόταν να καταπλεύσει απόψε το πλοίο «Κνωσός», το οποίο απέπλευσε νωρίτερα από το Ηράκλειο παρά την απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Το «Κνωσός, που μεταφέρει 660 επιβάτες, 58 ΙΧ, 112 φορτηγά και 19 δίκυκλα, αναμενόταν να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά στις 22.30 σήμερα το βράδυ.

«Οι αγρότες θα έπρεπε να τα βάλουν με την κυβέρνηση και όχι με τους ναυτικούς. Για εμάς η απεργία υπάρχει, οι ναυτικοί απεργούν, αλλά φαίνεται ότι αυτοί στην Κρήτη εκβιάστηκαν», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας Γιάννης Χαλάς.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής στις 22.00 απόψε αναμενόταν να αποπλεύσουν από το Ηράκλειο για Πειραιά το «Superfast 12» και στις 21.00 από τη

Top 20 Pasok Voters. Τι έχετε να πείτε σήμερα κυρίες και κύριοι;

Όπου η παιδεία δεν είναι προτεραιότητα

Όπου η παιδεία δεν είναι προτεραιότητα η υγιής ανάπτυξη και το μέλλον της χώρας τίθενται υπό έντονη αμφισβήτηση.

Όπου η παιδεία δεν θεωρείται αγαθό πρώτης ανάγκης, οι placebo ειδήμονες σκαρφαλώνουν στο θρόνο της παρακμής και κυβερνούν επικίνδυνα.

Επιτρέψαμε στους λαοπλάνους δημαγωγούς να μεταλλάξουν την ελευθερία της σκέψης σε ξέφρενη ελευθεριότητα άνευ ορίων.

Επιτρέψαμε στην ασυδοσία, στη λαμογιά, στη διαπλοκή, στην οκνηρία, στην αμάθεια, στην ποταπότητα, στη ματαιοδοξία να γίνουν οι βασικές αρχές μιας πετυχημένης ζωής, στεφανώνοντας με τσίγκινα στέμματα, πρότυπα ανάξια και τιποτένια.

Επιτρέψαμε η μάθηση να γίνει ειρωνικό σχόλιο στα χείλη ανεγκέφαλων καραγκιόζηδων.

Επιτρέψαμε η γνώση να χαμηλώνει το κεφάλι μπρος στον χλευασμό των άξεστων καθοδηγητών.

Επιτρέψαμε η γλώσσα μας να καταστραφεί στα χέρια και στα γραπτά αδιανόητων κενόδοξων, τάχα

Ο καιρός στις 23.10.2011


Τοπικά αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, στη Δυτική Μακεδονία και στη Θεσσαλία, περιμένουμε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011. Τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, ενώ τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 17 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 21 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 20 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 12 έως 21 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά, κυρίως στα