www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

To Taxibeat έρχεται και στους υπολογιστές


H εμπειρία του Taxibeat mobile app έρχεται πλέον και στις οθόνες των προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Δηλώστε ακριβώς τη διεύθυνση σας στο αντίστοιχο πεδίο, αν και ο browser θα σας εντοπίσει με μεγάλη ακρίβεια αν αποδεχτείτε να εντοπίσει την τοποθεσία σας.

Μετά, πατώντας το κουμπί Εύρεση έχετε αριστερά σας σε λίστα όλους τους διαθέσιμους οδηγούς με κάθε δυνατή πληροφορία για αυτούς. Και όταν λέμε κάθε πληροφορία, εννοούμε κάθε, και κυρίως τα σχόλια που κάνετε κάθε φορά που αποβιβάζεστε και βαθμολογείτε ένα οδηγό – τα οποία μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να δείτε στο κινητό λόγω χώρου.

Ακόμη και όσοι ήδη χρηριμοποιείτε τη mobile εφαρμογή Taxibeat, πρέπει να κάνετε εκ νέου εγγραφή δηλώνοντας email και αριθμό κινητού τηλεφώνου. Το Taxibeat περνάει σταδιακά σε μια νέα διαδικασία πιστοποίησης μελών όπου ο αριθμός τηλεφώνου θα είναι το βασικό μέσο αναγνώρισης.

Η web version του Taxibeat είναι για αυτούς που δεν έχουν ή δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν κάποιο smartphone. Και για τις ειδοποιήσεις που πρέπει να λαμβάνουν σε μία κλήση (π.χ. «το ταξί έφτασε» κλπ), θα λαμβάνουν μηνύματα SMS. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για την καταχώρηση του τηλεφωνικού αριθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: