www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Γ. Καρατζαφέρης: Ας μην κρύβονται οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος


Σε τηλεοπτική αναμέτρηση κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Καρατζαφέρης, προκειμένου όπως είπε, «να μιλήσουμε για όλα αυτά τα οποία, με μεγάλη επιμέλεια προσπαθούν να αποσιωπήσουν από τον ελληνικό λαό».

 Παραπέμποντας στις δηλώσεις του διοικητή της ΤτΕ που μίλησε για μείωση 4.5% του ΑΕΠ φέτος και για ανεργία που θα φθάσει το 20%, αλλά και της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ η οποία είπε ότι χρειάζονται νέα επώδυνα μέτρα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επισήμανε ότι «κάποιοι
φταίνε». «Κάποιοι είναι υπαίτιοι. Ας αναζητήσουμε λοιπόν τα λάθη στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία Επιτέλους, να μην κρύβεται ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος», τόνισε.

Ο κ. Καρατζαφέρης είναι συνάντηση στο μεταξύ με τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Κ. Τσικρικά και τον Γ.Γ. της ΑΔΕΔΥ, Η. Ηλιόπουλο. Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε την τρόικα ότι για να περάσει την πολιτική της απαιτεί το «διαίρει και βασίλευε». «Εμείς το αποκρούομε, και γι' αυτό με πολύ χαρά δεχθήκαμε την ΑΔΕΔΥ. Να ακούσουμε τους προβληματισμούς, τις αγωνίες αλλά και τις προτάσεις. Η αύξηση αυτή του διαλόγου θα δημιουργήσει ένα ενιαίο μέτωπο λαϊκών διεκδικήσεων», σημείωσε.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσικρικάς, δήλωσε ότι ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, το οποίο, όπως είπε, «βάλλεται με τις πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση και επιβάλλονται από την τρόικα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: