www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΠΑΣΟΚ: Πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο


Συνεδριάζει στις 15.00 η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος ανέλαβε και επισήμως χθες τα ηνία του Κινήματος, ενώ παραιτήθηκε από τις θέσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών.

 Με επιστολή του χθες προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος όρισε εκ νέου κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του Κινήματος τους βουλευτές Πέτρο Ευθυμίου, Χρήστο Πρωτόπαπα και Μανώλη Μπεντενιώτη.

 Kατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής που πραγματοποιήθηκε χθες στα κεντρικά
γραφεία του Κινήματος στην Ιπποκράτους, ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε τον κ. Παπανδρέου για την προσφορά του και σημείωσε ότι οι απλοί πολίτες έδωσαν στο ΠΑΣΟΚ ένα «μάθημα αντοχής, ελπίδας και προοπτικής», ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όσους στήριξαν την προσπάθεια.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι τώρα που βρισκόμαστε στο μεταίχμιο, καθώς «η κρίση συναντάει την ελπίδα», πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία. «Πρέπει να επανιδρύσουμε την παράταξη, την χώρα και την Ευρώπη», πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας την σημερινή Ευρώπη, «μονόχρωμη, συντηρητική και με αργά αντανακλαστικά», υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι πουθενά αλλού δεν θα βρούμε το πλαίσιο για να διαμορφώσουμε προοδευτικούς συσχετισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: