www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Καμορανέζι

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάουρο Καμορανέζι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Ιταλού ποδοσφαιριστή στην «Tuttosport». Ο 33χρονος άσσος της Γιουβέντους φέρεται να πείστηκε από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς με τον οποία παλαιότερα υπήρξαν συμπαίκτες.

«Η Γιουβέντους βρήκε διέξοδο για τον Καμορανέζι στον Ολυμπιακό» σημειώνει το tuttosport.com και προσθέτει: «Ελληνικές σειρήνες για Καμορανέζι. Ο επόμενος του σταθμός θα είναι ο Πειραιάς. Οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό είναι στο τελευταίο στάδιο γιατί η ελληνική ομάδα κατάφερε 100% να ξεπεράσει το μεγαλύτερο εμπόδιο, να αποσπάσει το ναι του «γιουβεντίνου».


Ο ατζέντης του Ιταλού ποδοσφαιριστή, Σέρτζιο Φορτουνάτο δήλωσε σχετικά: «Η Αθήνα είναι μια πανέμορφη πόλη και ο Ολυμπιακός μοιάζει να είναι πολύ φιλόδοξος. Κάθε χρόνο παλεύει για το πρωτάθλημα και παίζει στην Ευρώπη δεν βλέπει γιατί να έχουμε κάποιους προβληματισμούς. Ακόμα δεν έχουμε καταλήξει σε τελική συμφωνία γιατί πρέπει πρώτα να μιλήσω με τους ηγέτες της
ελληνικής ομάδας. Ο Μάυρο θέλει να φύγει από την Γιουβέντους σαν φίλος και είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Το έχουμε ήδη συζητήσει με τον Μάουρο και τις επόμενες μέρες θα μιλήσω με τον Τζιουσέπε Μαρότα (γενικό διευθυντή της Γιουβέντους) ώστε να καταλήξουμε σε συμφωνία».

Η Tuttosport αναφέρει ακόμη ότι «σημαντικό ρόλο στο να πειστεί ο Καμορανέζι είχε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, πρώην επιθετικός της Γιουβέντους και σήμερα σύμβουλος του προέδρου του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη.»

Σύμφωνα με το «Calciomercato» η Γιουβέντους θα εισπράξει 2 εκατομμύρια ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον 33χρονο άσο που προορίζεται να καλύψει το κενό που άφησε στη δεξιά πτέρυγα ο Γκαλέτι. Από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ επιβεβαιώνεται ότι οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Καμορανέζι γεννήθηκε στην Αργεντινή, πήγε στην Ιταλία το 2000 (Βερόνα) και από το 2002 έχει παίξει σε 224 ματς της Γιουβέντους (27 γκολ). Είναι 54 φορές διεθνής και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ιταλία το 2006.
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: