www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή 09.07.2010

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 ενώ μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται να σημειωθούν στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τις θερμές ώρες της ημέρας.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα θυελλώδεις 8 μπ. Στο Ιόνιο οι
άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και το πρωί ισχυροί αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: