www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ο καιρός στις 04.06.2012


Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο και τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ μετά το μεσημέρι οι νεφώσες στα βόρεια ορεινά θα αυξηθούν δίνοντας λίγες μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 32 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 34 βαθμούς στη Κεντρική Ελλάδα και από 15 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με εξαίρεση τα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου όπου οι
μέγιστες θα φτάσουν στους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό, Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενέις και μετά το μεσημέρι τοπικά μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα πνέει με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ.

Καλό και διαυγή καιρό περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, αλλά το βράδυ στο Σαρωνικό θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς.

Καλό και ζεστό καιρό με λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: