www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ο καιρός στις 09.07.2012


Λίγες νεφώσεις και πολλή ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα, πρόσκαιρες καταιγίδες μετά το μεσημέρι στα ορεινότερα ηπειρωτικά τμήματα και κατά τόπους έντονη αίσθηση δυσφορίας, περιμένουμε τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 38 και τοπικά 39 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 37 και τοπικά 38 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 25 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενώ στις Ανατολικές Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στην Ανατολικη Κρήτη θα επικρατήσουν σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές
διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Βόρειο Ιόνιο τοπικά ισχυροί.

Ηλιοφάνεια και ζέστη, με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 38 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: