www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι πανηγυρίζουν το 20ο τους πρωτάθλημα μετά τη νίκη τους με 2-0 επί του Ηρακλή. Γλέντι στήθηκε στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος του αγώνα. Εντολή να φωταγωγηθεί η Αθήνα έδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.


Οι 50000 φίλοι του τριφυλλιού πανηγύρισαν με την ψυχή τους την επιστροφή στους τίτλους. Η ομάδα τους πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή και έτσι από την αρχή στήθηκε ένα πάρτι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να περιμένει την τελευταία αγωνιστική αφού έχει διαφορά έξι βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό.


Η πράσινη γιορτή άρχισε από το 35ο δευτερόλεπτο. Ο Σισέ με το 23ο του γκολ στο πρωτάθλημα έβαλε φωτιά στην εξέδρα και άνοιξε το δρόμο για την τελική επικράτηση.


Στο επόμενο δεκάλεπτο ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει έφτασε κοντά; στην περιοχή του Τζόρβα αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Οι παίκτες του Νιόπλια ανέβασαν σιγά σιγά την απόδοση τους, έχασαν ευκαιρίες και έφτασαν στο 2-0 λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με καταπληκτικό γκολ του Σωτήρη Νίνη.

Το δεύτερο μέρος είχε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα, όμως οι πράσινοι ήθελαν να προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς τους και το πέτυχαν.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν καταιγιστικοί έχασαν πολλές ευκαιρίες με μεγαλύτερη το δοκάρι του Καραγκούνη.

Ο Ηρακλής δεν απείλησε σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου και μάλλον τυχερός είναι που δεν δέχτηκε και τρίτο γκολ.

Ο Σισέ στο τελευταίο δεκάλεπτο θα μπορούσε να σκοράρει όμως δεν ήταν ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια.

Μετά το σφύριγμα της λήξης ξεκίνησε το πράσινο πάρτι. Οι φίλοι της ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και αγκάλιασαν τους παίκτες.
Ο Νικήτας Κακλάμάνης έδωσε εντολή να φωταγωγηθεί η Αθήνα.


Η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων:

"Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, την ομάδα του Δήμου Αθηναίων αποτελεί αφορμή γιορτής για ολόκληρη την πόλη. Στο πρόσωπο του Προέδρου της ΠΑΕ θα ήθελα να διαβιβάσω τα συγχαρητήρια μου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού και να ευχηθώ αυτή να είναι η αρχή για το άκουσμα καλών ειδήσεων τόσο για την ομάδα όσο και για την πόλη μας, όπως η ολοκλήρωση του γηπέδου."

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Νίνης, Καντέ (40' Μπιάρσμιρ), Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγίδης (46' Σιμάο), Ζιλμπέρτο, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Καραγκούνης (81' Μαρίνος), Κατσουράνης.

Ηρακλής: Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Μάρτος, Μάρα, Κάρλος Σέζαρ, Σαρακατσάνος (84' Κάτσικας), Κομπαγιάσι, Πίτου Γκαρσία (62' Γιάντσης), Ηλιάδης. Κονέ.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: