www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Σχόλια για το επεισόδια χθες στην Ερμού

Μέρες τώρα το έλεγα γι αυτό που συμβαίνει στην Ερμού. Ήταν θέμα ωρών ή ημερών να συμβεί κάτι.

Δείτε:  Ποιά η θέση του Κράτους σ' αυτά τα φαινόμενα;      http://kryfokamari.blogspot.com/2010/04/blog-post_1527.html#more  και ...

Με τι προσόντα θα κάνουμε πάταξη της φοροδιαφυγής;   http://kryfokamari.blogspot.com/search/label/%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82

Μετανάστες     http://kryfokamari.blogspot.com/search/label/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82

Μία ευνομούμενη πολιτεία;  http://kryfokamari.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF


Και μάλλον τα πράγματα δεν θα σταματήσουν εδώ. Θα δούμε να συμβαίνουν χειρότερα, όσο το Κράτος τους ανέχεται και δεν κάνει τίποτα.

Οι πολίτες και πολύ περισσότερο οι καταστηματάρχες θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και κανείς δεν ξέρει που θα φτάσουν.

Φτάνει πια μ' αυτούς. Αν θέλουν να δουλέψουν να βγάλουν άδειες όπως βγάζουμε και μεις και να μην το παίζουν τσαμπουκάδες.

Σε προηγούμενη ανάρτησή μου, είχα κάνει αναφορά για προσωπική επίθεση που είχα δεχτεί μέρα μεσημέρι χωρίς να τους πειράξω ή τους πω κάτι. Μόνο και μόνο επειδή τους τράβηξα φωτογραφία, σήκωσε κάποιος χέρι να με κτυπήσει στο πρόσωπο.

Γιατί να τους ανεκτούμε λοιπόν;
Όλοι αυτοί που έχουν έρθει εδώ, πρέπει να δεχτούν να ζήσουν με τους νόμους του Κράτους και όχι ασύδοτα.

Διαβάζω στο troktiko παράπονα αναγνωστών ότι η επίθεση ήταν οργανωμένη, ότι αυτοί που τους χτύπησαν ήταν Χρυσαυγίτες κλπ.

Πληροφορώ λοιπόν τους φίλους αυτούς ότι εγώ που δέχτηκα επίθεση δεν ανήκω σ' αυτή την ομάδα. Είχα βγει βόλτα, μου έκανε εντύπωση όλο αυτό το θέαμα και η πληθώρα αυτών των ανθρώπων που νόμισα ότι κυκλοφορούσα σε χώρα της Αφρικής και όχι στην Ελλάδα και τράβηξα απλά μερικές φωτογραφίες, όπως άλλωστε τους τράβηξαν και αρκετοί άλλοι, τουρίστες και μη.

Τέλος το ότι κάποιος τους αποκάλεσε black men δεν μου λέει κάτι. Δεν τους ήξερε και από χθες. Μαύροι είναι, black men θα τους αποκαλέσει.

Το Κράτος πρέπει να πάρει θέση και μάλιστα άμεσα, για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: