www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ο καιρός στις 05.03.2011


Αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές τις χώρας με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε το Σάββατο 5 Μαρτίου 2011. Από τις βραδινές ώρες βροχές αναμένεται να εκδηλωθούν στης Δυτική και Βορειοδυτική Ελλάδα και τοπικές χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 18 στην Ήπειρο, από 7 έως 20 - 21 στην Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 14 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 6 έως 10 στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και από 10 έως 16 βαθμούς στο υπόλοιπο Αιγαίο, ενώ στη Βόρεια Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα βόρειοι - βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί με τάσεις εξασθένησης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στη Θάλασσα των Κυθήρων και στον Πατραϊκό το ανατολικό ρεύμα θα πνέει με εντάσεις που στην αρχή της ημέρας θα φτάνουν και τα 8 μπ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, με βαθμιαία περαιτέρω εξασθένηση.

Αυξημένες νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: