www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Πολυβόλο η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία έδειξε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο αυτή τη φορά, δεν άφησε τη Βόρεια Κορέα να πάρει ανάσα (ιδιαίτερα στο β' μέρος) και τη συνέτριψε με 7-0 ένα σκορ που ασφαλώς αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση της Νοτιας Αφρικής στην οποία η παραγωγή στα γκολ είναι μικρή.


Η Β. Κορέα δεν κλείστηκε στην άμυνα προσπάθησε να βγει μπροστά αρκετές φορές και τελικά, αυτό πλήρωσε, αφού η Πορτογαλία ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική. Ο Μειρέλες άνοιξε το σκορ στο 29' για την Πορτογαλία, η οποία έως το τέλος του ημιχρόνου έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Για ένα 8λεπτο στο β' μέρος (53' -60'), οι παίκτες του Κειρόζ έπιασαν καταπληκτικό ρυθμό και πέτυχαν άλλα τρία τέρματα. Στο 53' λοιπόν, ο Σιμάο έκανε το 2-0, στο 56' ο Αλμέιδα το 2-0 και ο

Τάγκο στο 60' το 4-0. Τα γκολ όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Στο 81' ο Λιέντσον έκαντ το 5-0, στο 87' ο Κ.Ρονάλντο το 6-0 και το σκορ έκλεισε ο Τιάγκο στο 89' .

Να σημειώσουμε ότι οι Πορτογάλοι είχαν και δύο δοκάρια, με τους Καρβάλιο (6' ) και Κ.Ρονάλντο (71' ).

Διαιτητής: Πάμπλο Πόσο (Χιλή)

Κίτρινες: Μέντες, Αλμέιδα- Τσολ Γιν, Γιόνγκ Γιο

Πορτογαλία: Εντουάρντο, Αλβες, Καρβάλιο, Ρονάλντο, Μέντες, Σιμάο (74' Ντούντα), Μιγκέλ, Μεϊρέλες (70' Βελόσο), Αλμέιδα (77' Λιέντσον), Τιάγκο, Κοεντράο.

Β.Κορέα: Μίονγκ Γκουκ, Γιόνγκ Χιόκ (75' Σονγκ Τσολ), Γιουν Ιλ, Ναμ Τσολ (58΄Κουμ Ιλ), Κβανγκ Τσον, Γιουν Ναμ, Τάε Σε, Γιόνκ Γιο, Ιν Γκουκ (58' Γιόνγκ Γιούν), Τσολ Γιν, Γιόνγκ Χακ.
tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: