www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Συζητήσεις Τ.Τ. - T Bank για συγχώνευση


Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της T Bank αποφάσισε το Χ.Α., λόγω των συζητήσεων συγχώνευσής τους.

Συγκεκριμένα, το Χ.Α. αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως «κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιρειών "Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Α.Ε" και "T Bank Ανώνυμος Τραπεζική Εταιρεία" από σήμερα 9 Ιουνίου 2011 μέχρις ότου το επενδυτικό κοινό ενημερωθεί για το αποτέλεσμα των συνεδριάσεων των διοικητικών συμβουλίων των εταιρειών με θέμα τη συγχώνευσή τους και, σε περίπτωση που
αποφασισθεί η εν λόγω συγχώνευση, για την προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής».

Επίσης, ανεστάλη προσωρινά η διαπραγμάτευση των παραγώγων προϊόντων συμπεριλαμβανομένου των προϊόντων δανεισμού, με υποκείμενο τίτλο της εταιρείας Τ.Τ.

Σε ανακοίνωσή της η T Bank αναφέρει ότι το διοικητικό της συμβούλιο θα συνεδριάσει την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 με μοναδικό θέμα πρόταση συγχώνευσης με το Τ.Τ.

«Η Τράπεζα θα προβεί σε περαιτέρω ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με νεότερη ανακοίνωση, μετά τη λήξη της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: