www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ο καιρός στις 17.02.2012


Τοπικές βροχές στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και καλό καιρό αλλά με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -10 έως 7 βαθμούς, με τη μέγιστη στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνάει τους 2 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -5 έως 10 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -4 έως 7 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 9 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 4 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στα νοτιοανατολικά θυελλώδεις βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς αλλά στα βόρεια προάστια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Ηλιοφάνεια και τσουχτερό κρύο, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 4 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στα ανοιχτά το πρωί θυελλώδεις, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: