www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Βενετία η Σάμος εδώ και ένα χρόνο

Πρόχειρη αλλά άμεση λύση στο πρόβλημα της πλημμυρίδας που ταλαιπωρεί εδώ και ένα χρόνο περίπου την πρωτεύουσα του νησιού αναμένεται να δώσει η ασφαλτόστρωση του εσωτερικού παραλιακού δρόμου από την πλευρά των καταστημάτων στην οποία θα προχωρήσουν οι τεχνικές υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σάμου.


Η απόφαση πάρθηκε στην σύσκεψη που έγινε στην Νομαρχία παρουσία και της νέας Δημοτικής αρχής, μηχανικών του ΤΕΕ και του προέδρου του λιμενικού ταμείου και οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν μέσα στην εβδομάδα.

Στο μεταξύ αρνητικά απάντησε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στο αίτημα της Αστυνομίας για τη μεταφορά προσφύγων από άλλα νησιά στο κέντρο υποδοχής της Σάμου αφού το προσωπικό έχει
απολυθεί μετά την λήξη των συμβάσεών του.

Ακόμη τονίζει ότι δε θα δεχτεί πρόσφυγες από άλλα σημεία της χώρας αφού το κέντρο έγινε για να εξυπηρετήσει την προσωρινή παραμονή των προσφύγων και όχι για να μετατραπεί σε χώρο κράτησης μεταναστών από όλα τα σημεία της χώρας. Το αίτημα έγινε από την ΕΛ.ΑΣ. για τη μεταφορά 60 μεταναστών από την περιοχή της Λέρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: