www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Προφυλακιστέοι οι 4 από τους συλληφθέντες του Σαββάτου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 4 από τους 6 συλληφθέντες του περασμένου Σαββάτου, μετά την απολογία τους ενώπιον του ανακριτή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Στέλλα Αντωνίου αρνήθηκε τις κατηγορίες, καθώς και ότι είχε την οποιαδήποτε σχέση με τρομοκρατική δράση και κατοχή εκρηκτικών. Απέδωσε την εμπλοκή της στη σχέση της με τον συγκατηγορούμενό της Κωνσταντίνο Σακκά, ενώ σε ότι αφορά την πλαστή ταυτότητα που φέρει τη φωτογραφία της, δήλωσε ότι της είχε ζητήσει να τη βγάλει ο Σακκάς, αλλά δεν είχε καταλάβει ότι επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί σε κάτι παράνομο. Όσον αφορά στο σπίτι στην οδό Πραξιτέλους, δήλωσε ότι πήγε μόνο μία φορά μαζί με τον Σακκά, κουβαλώντας κάποια βιβλία αλλά δεν μπήκε μέσα γιατί στο διαμέρισμα ανέβηκε μόνο ο Σακκάς.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Πολίτης υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς του και ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του στη δικογραφία. Για τους ισχυρισμούς αστυνομικού, που παρακολουθούσε την οδό Πραξιτέλους, ότι κατόπτευε το σπίτι,
ανέφερε ότι τρία στενά πιο κάτω είναι το γραφείο του δικηγόρου του, το οποίο και επισκεπτόταν.

Ο Γεώργιος Καραγιαννίδης παραχώρησε τυπική απολογία, ενώ ο Δημήτριος Μιχαήλ υποστήριξε ότι δεν έχει καμμία σχέση με όλα όσα του αποδίδονται και τόνισε ότι με τον Σακκά είναι φίλοι από παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι και οι Κωνσταντίνος Σακκάς και Αλέξανδρος Μητρούσιας κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, μετά την παραχώρηση τυπικών απολογιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: