www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

«Πότε θα απαλλαγεί ο λαός από τον κ. Καμίνη;»

Για λαϊκισμό και ανευθυνότητα κατηγορεί το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη ο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας» Νικήτας Κακλαμάνης σχετικά με τις εγγυήσεις που ζητά η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων από το δήμο.

«Δυστυχώς, ήρθε η στιγμή της πληρωμής του τιμήματος, λόγω του λαϊκισμού που αναπτύχτηκε, από τον κ. Καμίνη, τον τελευταίο χρόνο.

Ο δήμος της Αθήνας, για τις όποιες δανειοδοτήσεις είχε συνάψει, δεν είχε δώσει ποτέ καμία εμπράγματη εγγύηση. Μοναδική εγγύηση για τους δανειστές ήταν η άριστη οικονομική κατάσταση του δήμου, που πιστοποιείτο από τους οίκους αξιολόγησης και οι οποίοι, μέχρι και το 2009, τον αξιολογούσαν οικονομικά με Α1, δηλαδή καλύτερα από το ελληνικό κράτος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης συνέχισε να «πυροβολεί» το
δήμαρχο και την τακτική που ακολουθεί.

«Ο νέος δήμαρχος κ. Γιώργος Καμίνης, προκειμένου να κατεβάσει τον πήχη, ακολούθησε την τακτική του "πατρώνου του" Γ. Παπανδρέου. Έτσι, άρχισε να μιλάει, "δεξιά και αριστερά", για "υπερχρεωμένο δήμο", "άσχημη οικονομική κατάσταση", "δημόσιες σχέσεις με τους οίκους αξιολόγησης", "κακοδιαχείριση" και "οικονομικά σκάνδαλα", που δήθεν έλαβαν χώρα επί δημαρχίας μου.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα οι δανειστές να αρχίσουν να ζητούν, όπως είχα προειδοποιήσει, από το Δήμο της Αθήνας, εμπράγματες εγγυήσεις. Ο κ. Καμίνης συμπεριφέρθηκε με την ίδια ανευθυνότητα, με την οποία συμπεριφέρθηκαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου («Τιτανικός η Ελλάδα»).

Από τον μεν κ. Παπανδρέου ο Ελληνικός λαός φαίνεται ότι, σύντομα, θα απαλλαγεί οριστικά, από την ανευθυνότητα του κ. Καμίνη ο Αθηναϊκός λαός, αλήθεια, πότε θα απαλλαγεί;» είπε ο κ. Καμίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: