www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ντ. Μπακογιάννη: Δεν αξίζουν στο λαό αυτές οι πολιτικές ηγεσίες

«Ελεος πια με τα καραγκιοζιλίκια, αυτές οι πολιτικές ηγεσίες δεν αξίζουν στο λαό», υπογράμμισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη και προέβλεψε ότι η τιμωρία θα είναι πάρα πολύ μεγάλη.


Μιλώντας στη Βουλή, η κ. Μπακογιάννη έκανε λόγο για «απίστευτα κακό θέατρο σκιών που παίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί τα τελευταία 24ωρα», τονίζοντας πως δεν μπορεί να συμφωνούν σε ένα από τα πιο δύσκολα πακέτα και να διαφωνούν στα 350 εκατ. ευρώ «που δεν μπόρεσε η κυβέρνηση να περικόψει δίνοντας τροφή στους εχθρούς μας».

«Είδαμε», είπε, τον Ευάγγελο Βενιζέλο να μην έχει βρει το πακέτο, τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει
διάγγελμα, τον Γιώργο Καρατζαφέρη να απαγγέλει Καβάφη και να καταθέτει 1000 ευρώ στην τράπεζα και "να κάνει σκόνη" τη Μέρκελ και τον Γιώργο Παπανδρέου να γίνεται εσχάτως αντιμνημονιακός, έφυγε κρυμμένος, κρύφτηκε και λέει πίσω από αυτή την κυβέρνηση να κρυφτώ».

«Εκεί καταντήσαμε και λυπούμαι πολύ», ανέφερε η πρόεδρος της ΔΗΣΥ και ζήτησε να γίνει δεκτή πρότασή της να περικοπούν οι πολιτικές δαπάνες, οι δαπάνες της Βουλής κ.α.

«Είναι άδικο να κατηγορείτε τον κ. Παπανδρέου ότι κρύβεται και να κατηγορείται από μια πολιτική οικογένεια που οδήγησε τη χώρα εδώ. Είναι ο μόνος που είχε το ανάστημα να αναλάβει τη χώρα και να την οδηγήσει στη μη πτώχευση» απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης Σ. Ξυνίδης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: