www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Δεν ψηφίζει τη δανειακή σύμβαση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ιω. Μιχελογιαννάκης


Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση, γνωστοποίησε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Ιω. Μιχελογιαννάκης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, τον πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο, τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Β. Έξαρχο και τον γραμματέα του εθνικού συμβουλίου του κόμματος Μ. Καρχιμάκης.

Στην επιστολή του, ο κ. Μιχελογιαννάκης αναφέρει 10 σημεία με τα οποία διαφωνεί και επισημαίνει ότι βάζει πάνω από όλα τη συνείδησή του, τη σωτηρία τους ελληνικού κράτους, τη σωτηρία των ελλήνων πολιτών, τη σωτηρία της δημοκρατίας και τέλος τη σωτηρία της
δημοκρατικής παράταξης.

Αναφέρει ότι δεν θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση και παρακαλεί το κόμμα του, «τη ύστατη στιγμή, να σταθεί όρθιο στις αρχές, στην ιδεολογία του και στο στόχο του, που πιστεύω να είναι η αξιοπρεπής Ελλάδα και η δίκαιη κοινωνία».

Διευκρινίζει ακόμη ότι η απόφασή του αυτή δεν αλλάζει ακόμη κι αν μπει ή όχι κομματική πειθαρχία.

«Οι 28.000 πολίτες που με ψήφισαν, απαιτούν όχι να φυγομαχήσω, όχι να γυρίσω στο σπίτι μου, αλλά ιδίως αυτές τις ώρες να συνεχίσω να παλεύω μέσα από το κοινοβούλιο για τη σωτηρία μας» αναφέρει στη δήλωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: