www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Κλειστά σχολεία στην Πελοπόννησο - Ματαιώνονται οι εξετάσεις στα ΑΕΙ της Τρίπολης

Ακατάπαυστα χιονίζει από χθες στα ορεινά της Πελοποννήσου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα με την κίνηση των οχημάτων, ενώ μάχη δίνουν τα συνεργεία εκχιονισμού για να κρατήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο.

Αποκλεισμένα είναι αρκετά χωριά στην Αρκαδία, κυρίως στην περιοχή της Γορτυνίας που το ύψος του χιονιού ξεπερνά τους 40 πόντους.

Ανοικτός είναι ο αυτοκινητόδρομος Κόρινθος - Τρίπολη - Μεγαλόπολη, ενώ ως τις 3.00 το μεσημέρι έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία φορτηγών.

Μόνο με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης, Τρίπολης - Καλαμάτας μετά το Δερβένι, Τρίπολης - Αρχαίας Ολυμπίας, Τρίπολης - Καλαβρύτων, η παλαιά εθνική
οδός Τρίπολης - Άργους, Λεβίδι - Νεμέα, Τρίπολης - Άστρους και Μεγαλόπολη - Ανδρίτσαινα, ενώ έχει διακοπή η κυκλοφορία στην εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης.

Το πρωί δίπλωσε νταλίκα στο Δερβένι επί της εθνικής οδού Τρίπολης - Καλαμάτας και στο ίδιο σημείο κόλλησε ένα λεωφορείο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί προσωρινά πρόβλημα το οποίο αποκαταστάθηκε με την παρέμβαση συνεργείων της Αντιπεριφέρειας Αρκαδίας.

Κλειστά είναι όλα τα σχολεία στο δήμο Τρίπολης, στο δήμο Γορτυνίας, σχολεία της ορεινής Κορινθίας και τα σχολεία της ορεινής Κυνουρίας. Επίσης με απόφαση των πρυτανικών αρχών κλειστές είναι κλειστές σήμερα οι πανεπιστημιακές σχολές στην Τρίπολη και θα προσδιοριστούν εκ νέου οι προγραμματισμένες για σήμερα εξετάσεις.

Ανοικτό είναι το χιονοδρομικό του Μαινάλου και όσοι θέλουν να το επισκεφτούν πρέπει να βάλουν αλυσίδες από τον δρόμο του Καρδαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: