www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Στάσεις εργασίας από ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ


Στάσης εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, αντιδρώντας στα μέτρα που προωθούνται από την κυβέρνηση, με αιχμή την εργασιακή εφεδρεία και το νέο μισθολόγιο.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια στη 1 μετά το μεσημέρι, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Κλαυθμώνος και στο Αγαλμα του Βενιζέλου αντίστοιχα, ενώ η
ΑΔΕΔΥ θα προχωρήσει σε νέα γενική πανεργατική απεργία σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ κατά τις ημέρες της συζήτησης και της ψήφισης του νέου προϋπολογισμού.

Σε μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας (12.00 μ.μ. ως το τέλος του ωραρίου) και στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας-συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν έχει καλέσει τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Δίωρη στάση εργασίας έχει κηρύξει για σήμερα και η ΟΛΜΕ Συγκεκριμένα η στάση εργασίας θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα λήξει στις 14:00 για την πρωϊνή βάρδια, ενώ για την απογευματινή θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα λήξει στις 16.00.


Δεν υπάρχουν σχόλια: