www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 11.11.2010

Ζεστό και υγρό καιρό αλλά και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά προβλέπει για την Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Τα φαινόμενα ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, ενώ αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των ανέμων.

Λίγες βροχές στο Βόρειο Ιόνιο και τα βορειοδυτικά ηπειρωτικά, κατά περιόδους ισχυρές και τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 23 – 24 στη Δυτική Ελλάδα, από 11 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 24 – 25 στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, ενώ στις βόρειες ακτές της Κρήτης τοπικά οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 28 – 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες – νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα κεντρικά και βόρεια μέχρι το απόγευμα σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν
ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βόρειους.

Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές και αυξημένη υγρασία περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 – 23 βαθμούς. Μέτριοι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια: