www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Το Xbox «ζωντάνεψε» και στην Ελλάδα

Σε λειτουργία βρίσκονται από το πρωί οι ελληνικοί σέρβερς του Xbox Live.


Οι Έλληνες gamers μπορούν πλέον να διατηρούν λογαριασμό στην ελληνική υπηρεσία και να μην καταφεύγουν στις... μαϊμουδίες των προηγούμενων οκτώ ετών. Μέχρι χθες, όσοι είχαν Xbox και ήθελαν να παίξουν με φίλους τους μέσω του διαδικτύου έπρεπε να δηλώνουν κάτοικοι εξωτερικού και συγκεκριμένα κάποιας χώρας στην οποία ήταν ήδη διαθέσιμο το Live.

H Microsoft δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να μεταφέρουν το λογαριασμό τους στην
Ελλάδα.

Πως γίνεται η μεταφορά του λογαριασμού:

• Συνδεθείτε στην ιστοσελίδα του Xbox LIVE και μεταβείτε στη σελίδα My Account page (Ο λογαριασμός μου)

• Επιλέξτε Account Region (Περιοχή λογαριασμού)

• Επιλέξτε τη χώρα σας

• Ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε στη σελίδα. Μην ξεχάσετε να κατεβάσετε ξανά το περιεχόμενο που έχετε αγοράσει που έχουν στο σκληρό δίσκο ή σε μια μονάδα αποθήκευσης USB πριν συνεχίσετε.

Η πρόσβαση στις βασικές υπηρεσίες του Xbox Live είναι δωρεάν. Η ετήσια συνδρομή στο Xbox Live Gold κοστίζει 60 ευρώ και επιτρέπει παιχνίδι online και πρόσβαση σε περιεχόμενο (ντέμο παιχνιδιών, κ.λπ) νωρίτερα από τους υπόλοιπους χρήστες.

♦ Σήμερα κυκλοφόρησε στα καταστήματα και το περιφερειακό Xbox Kinect. Πρόκειται για ένα σύστημα από κάμερες και αισθητήρες που "διαβάζει" το δωμάτιο και τις κινήσεις των παικτών και επιτρέπει παιχνίδι χωρίς τη χρήση χειριστηρίων. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Gold θα μπορούν να πραγματοποιούν και βιντεοκλήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια: