www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 10.11.2010

Η αφρικανική σκόνη θα συνεχίσει και την Τετάρτη την επίσκεψη στη χώρα μας, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Λίγες βροχές στα δυτικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά, τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα και ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη, περιμένουμε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 – 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 23 στη Δυτική Ελλάδα, από 14 έως 25 – 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 26 στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, ενώ στις βόρειες ακτές της Κρήτης τοπικά οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 28 – 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα κεντρικά και βόρεια θυελλώδεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί νότιοι – νοτιοδυτικοί
άνεμοι.

Νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στα βόρεια περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς. Μέτριοι μέχρι ισχυροί νότιοι άνεμοι θα πνέουν
στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, εξασθενώντας από το βράδυ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: