www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Κωτσόβολος: Τέσσερα νέα καταστήματα στην Αττική

Η Κωτσόβολος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα εγκαινίασε, ταυτόχρονα σήμερα, τέσσερα νέα μεγάλα και υπερσύγχρονα καταστήματα.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων «σπάει» το φράγμα των 100 σημείων πώλησης αφού πλέον το δίκτυο της αριθμεί 101 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Από το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουλίου τέσσερα μεγάλα και σύγχρονα καταστήματα, που απορροφήθηκαν από το δίκτυο της Electro World, άνοιξαν τις πύλες τους στη Λεωφόρο Συγγρού στη Νέα Σμύρνη, τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, τη Λεωφόρο Πεντέλης στα Βριλήσσια και τη Λεωφόρο Κηφισίας στους Αμπελόκηπους και προσέλκυσαν πλήθος κόσμου.

Τα τέσσερα νέα καταστήματα που προστέθηκαν στην αλυσίδα όχι μόνο θα αντικαταστήσουν επάξια τα πρώην Electro World, αλλά θα αποτελέσουν και τα σημεία αναφοράς για τη νέα εποχή της Κωτσόβολος. Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος 15 εκατ. ευρώ της DSGi,
διαμορφώθηκαν εσωτερικά με βάση το σύγχρονο concept που έχει χρησιμοποιηθεί σε μεγάλα καταστήματα της Κωτσόβολος όπως σε αυτό του Αεροδρομίου Αθηνών, της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη και της Περιβόλας στην Πάτρα.

Το ιδιαίτερο design, οι σύγχρονοι και λειτουργικοί χώροι, η καλύτερη προβολή της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας και οι απίστευτα χαμηλές τιμές ήταν τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν οι καταναλωτές που από το πρωί επισκέφθηκαν ενθουσιασμένοι τους νέους χώρους στους οποίους χρησιμοποιήθηκε αποτελεσματικά η διεθνής εμπειρία του ομίλου Dixons.

Η Κωτσόβολος αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στέκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές προσφέρει ειδικά για το τριήμερο 22-24 Ιουλίου μοναδικές ευκαιρίες επιπλέον των «τραγικά μεγάλων εκπτώσεων» που ήδη ισχύουν σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της. Επιπλέον μια σειρά από μοναδικές υπηρεσίες και η πάντα άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού τίθενται στη διάθεση των καταναλωτών που θα επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους στα νέα μεγάλα καταστήματα.

Με αφορμή τα ταυτόχρονα εγκαίνια των τεσσάρων μεγάλων καταστημάτων της Κωτσόβολος ο Διευθύνων Σύμβουλος της DSGi Ελλάδος κ. Chris Matthews, δήλωσε: «Ξεκινάμε δυναμικά το αναπτυξιακό πλάνο του ομίλου μας ύψους 15 εκ. ευρώ με τα εγκαίνια τεσσάρων καλαίσθητων, σύγχρονων και λειτουργικών καταστημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους καταναλωτές μια εντελώς καινούρια εμπειρία αγορών. Η αλυσίδα της Κωτσόβολος μεγαλώνει, ο βαθμός εξυπηρέτησης των πελατών αυξάνεται, ενώ οι τιμές των προϊόντων μας χαμηλώνουν ακόμα περισσότερο. Ωστόσο ένα πράγμα είναι που δεν αλλάζει ποτέ παρά τις μεγάλες επενδυτικές μας κινήσεις στην Ελληνική αγορά. Η συνεχής επικέντρωση στους καταναλωτές και η αφοσίωση μας στο να καλύπτουμε τις ανάγκες τους και να ξεπερνούμε συνεχώς τις προσδοκίες τους. Τους ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξη που έχουν κάνει την Κωτσόβολος την κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα».
capital

Δεν υπάρχουν σχόλια: