www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 22.07.2010

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 - 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 22 έως 35 στη Δυτική Ελλάδα, από 23 έως 36 - 38 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 23 έως 31 στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στα νότια παράλια της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 35 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα νοτιοανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. Σχεδόν μέτριοι και κατά τόπους μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, με αυξημένη πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα
κυμανθεί από 25 έως 37 βαθμούς, αλλά στα παράλια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 32 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά του νομού, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς

Δεν υπάρχουν σχόλια: