www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ευ. Βενιζέλος: Εκλογικός στόχος παραμένει η πρωτιά


Σε κατηγορηματική άρνηση των ισχυρισμών ότι το ΠΑΣΟΚ στοχεύει σε μετεκλογική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία προχώρησε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Οξύτατη ήταν η αντίδρασή του σε σχόλιο του πρόεδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι θα παραμείνει στη θέση του «ύπαρχου, καθώς και τότε ο Σαμαράς θα είναι πρωθυπουργός».

«Αφήστε τα ευφυολογήματα σε σχέση με τον εκλογικό στόχο του ΠΑΣΟΚ, η χώρα έχει ανάγκη από ισχυρή πολιτική διεύθυνση», ανέφερε
χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως γνωρίζει τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, τονίζοντας πως «ξέρουμε πόσο χαμηλά είναι η αφετηρία από την οποία ξεκινούμε». Πρόσθεσε ωστόσο ότι «διεκδικούμε να επιβεβαιώσει το ΠΑΣΟΚ τη θέση που του ανήκει και αυτή είναι η πρώτη».

«Στόχος μας», είπε, «δεν είναι να προστεθούμε ως δύναμη σε κανέναν». Συμπλήρωσε ότι το ΠΑΣΟΚ κοιτάζει το λαό στα μάτια και λέει συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις. «Αυτό δεν σταματάει στις εκλογές, αλλά ξαναρχίζει με μεγαλύτερη ένταση μετά από αυτές».

Τέλος, ο υπουργός Οικονομικών παρατήρησε ότι «αν η ΝΔ πιστεύει ότι θα κερδίσει τις εκλογές με αυτοδυναμία "με γεια της με χαρά της"» και κατέληξε λέγοντας πως «ο καθένας έχει δικαίωμα στο στοχασμό και στο όνειρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: