www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Π.Καψής: Στο πλαίσιο του νέου μνημονίου τα μέτρα που θα αποφασιστούν το καλοκαίρι


Τα μέτρα του 2013-2014 που θα αρχίσουν να συζητιούνται τον Ιούνιο είναι αυτά τα οποία περιλαμβάνονται στο μνημόνιο, ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, ερωτηθείς σχετικά με το αν η κυβέρνηση σκοπεύει να προχωρήσει στη λήψη και νέων μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας νωρίτερα στην κρατική ραδιοφωνία, ο κ. Καψής δήλωσε ότι για να «βγει» η συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup για το ελληνικό χρέος πρέπει και η Ελλάδα να κάνει πολλά πράγματα. «Πρέπει να
κάνουμε τεράστιες αλλαγές», σημείωσε χαρακτηριστικά, προαναγγέλλοντας τη λήψη νέων μέτρων.

Όπως διευκρίνισε, ωστόσο, κατά την ενημέρωση των πολιτών συντακτών, η πρόβλεψη να συζητηθούν τα μέτρα του 2013-201 το καλοκαίρι υπάρχει στο νέο μνημόνιο. «Το πρωί αναφέρθηκα σε αυτά ακριβώς τα μέτρα που είναι μέσα στο μνημόνιο, μην ψάχνετε για καινούργια μέτρα. Είναι αυτά τα οποία περιλαμβάνονται στο μνημόνιο», επισήμανε.

Υπενθύμισε παράλληλα ότι η χώρα έχει μπροστά της τα επόμενα χρόνια μια μεγάλη δημοσιονομική προσαρμογή, ενώ ερωτηθείς για το ύψος των μέτρων που θα αποφασιστούν το καλοκαίρι παρέπεμψε στο κείμενο του νέου μνημονίου, λέγοντας πως «υπάρχουν όλα εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: