www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Νεοελληνική πατέντα, "Λογικό; Το παράλογο!"


Ο Αιτωλός γράφει.

Τα όσα συμβαίνουν, ειδικότερα τις τελευταίες μέρες, στο πολιτικό σκηνικό ξεπερνούν και την αχαλίνωτη φαντασία.

Ο Αντώνης, με το γνωστό σφουγγάρι του, διέγραψε κάθε αντιμνημονιακή θέση της ΝΔ και προσχώρησε λάβρος στο μνημονιακό στρατόπεδο για να σώσει την Ελλάδα με την πολιτική του μνημονίου που ο ίδιος χαρακτηρίζει αδιέξοδη και καταστροφική.

Η ΝΔ αφού διέγραψε τη Ντόρα που ψήφισε ΝΑΙ στο πρώτο μνημόνιο, διέγραψε τους βουλευτές που ψήφισαν ΟΧΙ στο δεύτερο μνημόνιο.

Η ΝΔ θέτει σαν όρο επαναφοράς των διαγραμμένων βουλευτών την ψήφιση των μέτρων που προβλέπει το δεύτερο μνημόνιο.

Μερικοί βουλευτές απ' τους διαγραφέντες απ' τη ΝΔ θα ψηφίσουν ΝΑΙ στα όσα προβλέπει το δεύτερο μνημόνιο, ακυρώνοντας το OΧΙ που λίγες μέρες πριν ψήφισαν.

Η Ντόρα επιθυμεί την ένταξη των διαγραμμένων απ' τη ΝΔ (που ψήφισαν ΟΧΙ στο δεύτερο μνημόνιο) στην ΔΗ.ΣΥ ενώ το κόμμα της έχει ψηφίσει ΝΑΙ στο δεύτερο μνημόνιο.

Το ΛΑΟΣ αφού ψήφισε ΝΑΙ στο πρώτο μνημόνιο, διέγραψε δύο βουλευτές της που ψήφισαν ΝΑΙ στο δεύτερο μνημόνιο.

Η ΝΔ ενώ συμμετέχει στην κυβέρνηση και μάλιστα με τους δύο αντιπροέδρους της είναι ταυτόχρονα αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο πρόεδρος αφού παρακολουθούσε επί σχεδόν τρία χρόνια την Ελληνική κοινωνία να δοκιμάζεται, ξαφνικά φόρεσε το αμπέχονο, πήρε τα φυσεκλίκια και ξαναβγήκε στο “βουνό”.

Οι κυβερνώντες ισχυρίζονται ότι έσωσαν την Ελλάδα (για έβδομη φορά) όταν το 2020 καλώς εχόντων των πραγμάτων θα χρωστάμε όσα και το 2009, με τον λαό πτωχευμένο και εξαθλιωμένο.

Όποιος δεν θέλει την υποδούλωση και το ξεπούλημα της χώρας χαρακτηρίζεται σαν αντιευρωπαϊστής, δραχμολάγνος και υποστηρικτής της πτώχευσης ενώ αντίθετα, όσοι θέλουν την υποδούλωση και το ξεπούλημα της χώρας , χαρακτηρίζονται ευρωπαϊστές.

Θα αποκτήσουμε και κίνημα φεντεραλιστών.

Οι εκλογές έγιναν όνειρο θερινής νυκτός.

Το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα (νόμος Παυλόπουλου, για να μη ξεχνιόμαστε) επαναφέρει τον δικομματισμό απ' το παράθυρο.

“Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;"

ideopigi

Δεν υπάρχουν σχόλια: