www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Απάτη από υπάλληλο του ΕΚΑΒ


Στο φως ήρθε απάτη με πρωταγωνίστρια 42χρονη υπάλληλο του ΕΚΑΒ, η οποία εδώ και ένα χρόνο εξασφάλιζε δωρεάν ποσότητες βενζίνης αφού πρώτα τις χρέωνε στα ασθενοφόρα της Υπηρεσίας.

Η υπάλληλος του ΕΚΑΒ συνελήφθη στη Νίκαια μαζί με έναν 42χρονο. Αμφότεροι οδηγήθηκαν εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά κατηγορούμενοι για απάτη κατά συναυτουργία και πλαστογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., στη μία μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης η
42χρονη παρέλαβε στο Γ.Κ. Νοσοκομείο Νίκαιας ασθενοφόρο -στο οποίο επιβιβάσθηκε στη συνέχεια και ο 42χρονος.

Ακολούθως μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά όπου εφοδιάζονται με καύσιμα τα ασθενοφόρα και γέμισαν τρία πλαστικά δοχεία με 69 λίτρα βενζίνης, αξίας 121 ευρώ, τα οποία χρέωσαν στο ασθενοφόρο. Το ένα δοχείο το άδειασαν στο ρεζερβουάρ του ΙΧ της 42χρονης και στη συνέχεια τοποθέτησαν το άδειο δοχείο μαζί με τα άλλα δύο γεμάτα στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Νίκαιας προέκυψε ότι εδώ και περίπου ένα χρόνο η υπάλληλος του ΕΚΑΒ μαζί με τον 42χρονο ή μία άλλη 36χρονη, έπαιρναν με την ίδια μέθοδο από τον εν λόγω πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά, ποσότητες βενζίνης, τις οποίες χρέωναν στα ασθενοφόρα και στη συνέχεια τις μοιράζονταν μεταξύ τους. Κάθε φορά χρησιμοποιούσαν διαφορετικά ασθενοφόρα τα οποία παραλάμβαναν από το χώρο στάθμευσης του ΓΚΝ Νίκαιας, ενώ αντίστοιχα η 42χρονη, για να μη γίνεται αντιληπτή, υπέγραφε για κάθε παραλαβή χρησιμοποιώντας ονόματα συναδέλφων της που είχαν υπηρεσία εκείνη την ώρα.

Μετά από έρευνα στο Ι.Χ. της, βρέθηκαν στο χώρο αποσκευών και κατασχέθηκαν ένα άδειο και δύο γεμάτα με βενζίνη δοχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: