www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών: Προσβλητική η δήλωση Πάγκαλου περί εθνικής κυριαρχίας


Προσβλητικές και πολιτικά ανέντιμες χαρακτήρισε το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.

Υπενθυμίζεται ότι ερωτηθείς εάν εκλαμβάνει ως απώλεια της κυριαρχίας της Ελλάδας την ενισχυμένη εποπτεία από την τρόικα, ο κ. Πάγκαλος είχε ισχυριστεί ότι ο ίδιος είναι υπέρ της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας, καθώς είναι, όπως είπε, «είμαι Ευρωπαίος και κυρίως
υπέρ της ομοσπονδιακής Ευρώπης».

«Κανένας πολιτικός αξιωματούχος, δεν νομιμοποιείται να εκφράζεται υπέρ της απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας. Ειναι βέβαιο, πώς οι Πολίτες πού τον εξέλεξαν μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, δεν φαντάστηκαν πώς μπορεί να είναι υπέρ της…. κατάργησης της Χώρας, την οποία ορκίστηκε να υπηρετεί», σχολίασε το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών.

Επισήμανε ακόμη ότι μετά τις δηλώσεις αυτές ο κ. Πάγκαλος «δεν νομιμοποιείται να είναι και μέλος ακόμη και μιας δοτής κυβέρνησης». Το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών κατηγορεί επίσης τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ότι αποδεικνύει εμπράκτως ότι έχει αλλάξει γραμμή πλεύσης υπέρ ξένων προς τη χώρα συμφερόντων, ενώ η τελευταία τοποθέτησή του, όπως αναφέρει, είναι «πέραν κάθε λογικής και προσβάλλει το λαό, την ιστορία μας και την συνεισφορά της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο γίγνεσθαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: