www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Επίθεση Νικήτα Κακλαμάνη κατά της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής

Σκοπιμότητα καταλογίζει η απερχόμενη δημοτική αρχή της Αθήνας στη Νομαρχία Δυτικής Αττικής, για την απόφασή της να σφραγίσει τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στη Ζοφριά.


Η δημοτική αρχή αναφέρει ότι αναζητείται λύση στο πρόβλημα από το 1994 και, όταν η περιοχή στην οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις μπήκαν στη ζώνη προστασίας Κηφισού. Υποστηρίζει ότι η πολιτεία δεν έχει συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση.

Όσον αφορά στη νομαρχία, αναφέρει πως "ξαφνικά κατά την προεκλογική περίοδο των Αυτοδιοικητικών εκλογών, η Νομαρχία Δυτικής Αττικής κίνησε τις διαδικασίες σφράγισης των εγκαταστάσεων". Το γραφείο τύπου του δήμου διερωτάται "σε τι αποσκοπούν οι όψιμες ενέργειες της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής;".

Παράλληλα, δίνει στη δημοσιότητα επιστολή του γενικού γραμματέα του δήμου, με αποδέκτη τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, Γ. Καμίνη, στην οποία υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι η δημοτική αρχή είχε στείλει στο ΑΣΕΠ προκήρυξη για την πρόσληψη εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε λόγω ασφαλιστικών μέτρων των εργαζομένων. Αφήνει αιχμές και για τον Γ. Καμίνη, σημειώνοντας ότι δεν
απάντησε στην επιστολή.

Κάνοντας, τέλος, αναφορά στην απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα, σημειώνει ότι είχε ως αποδέκτη των αιτημάτων των απεργών "αποκλειστικά την κυβέρνηση και την πολιτική της" και ισχυρίζεται ότι ανεστάλη με παρέμβαση του απερχόμενου δημάρχου, Νικήτα Κακλαμάνη. Μέσα στις 4 πρώτες ημέρες είχε μαζευτεί το 70% των συσσωρευμένων σκουπιδιών, προσθέτει το γραφείο τύπου του δήμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: