www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Πιο γρήγορη η διαδρομή Ραφήνα - Άνδρος

Στη δρομολόγηση του πλοίου BLUE STAR ITHAKI στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο από τον Ιούνιο του 2011, προχωρά η BLUE STAR FERRIES. Η δρομολόγηση του νέου πλοίου θα αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση της γραμμής, αφού το πλοίο έχει τη δυνατότητα καθημερινής εκτέλεσης περισσοτέρων του ενός δρομολογίων, ενώ ο χρόνος ταξιδίου συντομεύεται σημαντικά καθώς η διάρκεια ταξιδίου από Ραφήνα θα είναι για Άνδρο 1 ώρα και 35', για Τήνο 3 ώρες και για Μύκονο ώρες και 45΄.


Ταυτόχρονα, η BLUE STAR FERRIES θα συνεχίσει τα δρομολόγιά της στη γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Τήνος-Μύκονος με το πλοίο BLUE STAR NAXOS. Υπενθυμίζεται ότι η κατασκευή του νεότευκτου BLUE STAR DELOS αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2011 και το πλοίο θα δρομολογηθεί
στη γραμμή Πειραιά-Πάρο-Νάξο-Ίο -Θήρα από τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρείας περιλαμβάνει την κατασκευή και δεύτερου πλοίου, του BLUE STAR PATMOS, το οποίο θα δρομολογηθεί το 2012 σε γραμμές της ακτοπλοΐας. Το πλοίο ήδη ναυπηγείται στα ναυπηγεία DAEWOO της Ν. Κορέας και η κατασκευή του θα ολοκληρωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2012.



Δεν υπάρχουν σχόλια: