www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 04.11.2010

Λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες στα δυτικά και βόρεια, αυξημένη υγρασία σε ολόκληρη τη χώρα και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές κυρίως ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 22 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 7 έως 24 στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 23 βαθμούς στη Δ. Ελλάδα, από 9 έως 24 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 20 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές, αλλά στα νησιά του Αν. Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 22 – 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, με τάσεις ενίσχυσης το βράδυ στο Αιγαίο σε ισχυρούς.

Λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 - 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι
σχεδόν μέτριοι και τοπικά στο Ν. Ευβοϊκό μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές κυρίως ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: