www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Σκληρή επίθεση Σαμαρά στον Γ. Παπανδρέου

Προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε από το γήπεδο του Σπόρτινγκ ο Αντώνης Σαμαράς. Ο Γ. Παπανδρέου «προσπαθεί να μας εκβιάσει με εκλογές και έχει φτάσει στην απόλυτη παράνοια», ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ..


Ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε ότι ο ο κ. Παπανδρέου: "απειλεί το λαό ότι αν καταψηφίσει τους δικούς του υποψηφίους, τότε θα κάνει γενικές εκλογές! Και τον ρωτάω: Για ποιο λόγο, άραγε; Ώστε να τον καταψηφίσουν και πάλι; Μήπως δραπετεύει; Μήπως εγκαταλείπει; Και πρέπει εμείς, τάχα, να «φοβηθούμε» γι’ αυτό;".

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός "δείχνει ότι δεν εμπιστεύεται την πολιτική του! Γιατί, αν εμπιστευόταν την πολιτική του, θα περίμενε λίγους μήνες να φέρει θετικά αποτελέσματα, για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού. Τώρα, όμως, γνωρίζει ο κ. Παπανδρέου ότι η πολιτική του δεν περπατάει, τα νούμερα δεν του βγαίνουν, τα δημόσια έσοδα
έχουν πέσει έξω, οι δαπάνες έχουν πέσει έξω, καινούργια μέτρα μας φέρνουν.

Αναφέρθηκε εκ νέου στις δηλώσεις Πάγκαλου περί "αναδιάρθρωσης χρέους" υποστηρίζοντας ότι προκαλούν αποσταθεροποίηση. "Και είδατε που τινάχτηκαν, αυτές τις μέρες, τα spreads. Ας αφήσουν, λοιπόν, την κινδυνολογία", πρόσθεσε.

Κατηγόρησε τον Γ. Παπανδρέου ότι "ζητάει από τους πολίτες «νομιμοποίηση» για το Μνημόνιο που υπέγραψε και εξουσιοδότηση για ακόμα σκληρότερα μέτρα. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Παπανδρέου «άφεση αμαρτιών», για εκείνο εκεί το αξέχαστο «λεφτά υπάρχουν», που μας έλεγε. Αλλά ζητάει και προέγκριση «μιας ατζέντας μυστικής» που ετοιμάζει τώρα, με το επιχείρημα ότι αυτή τη φορά… «λεφτά δεν υπάρχουν»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: