www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Π. Καμμένος: Ανοίγουν λογαριασμοί για την υπόθεση της Siemens

Απόφαση της εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση της Siemens είναι να ανοίξουν οι λογαριασμοί των πάντων, ακόμη και πρώην πρωθυπουργών, τόνισε μιλώντας στον Real fm o βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος.


Όπως υπογράμμισε, όλοι όσοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση θα κληθούν να καταθέσουν. «Δεν έχει αποκλειστεί κανείς, ούτε πρώην πρωθυπουργός, ούτε επιχειρηματίας, ούτε κανείς», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι υπάρχει μαρτυρία για κατάθεση πέραν του 1 εκατομμυρίου μάρκων στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και 1 εκατ. ευρώ στην Ελβετία,
σε λογαριασμό που φέρεται να είναι διαχειριστής ο κ. Τσουκάτος και άλλο ένα πρόσωπο.

Επιπρόσθετα, ο κ. Καμμένος γνωστοποίησε πως θα καταθέσει σήμερα στην επιτροπή, cd με τις συνομιλίες Χριστοφοράκου με τους συνηγόρους του, όπου υπάρχει αναφορά σε πολιτικά πρόσωπα.

Αναφορικά με τα χρήματα που ο κ. Τσουκάτος παραδέχθηκε ότι έβαλε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καμμένος επεσήμανε πως εάν πράγματι συνέβη αυτό, τότε το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να επιστρέψει την κρατική επιχορήγηση, σε αντίθετη περίπτωση, τόνισε, ο κ. Παπανδρέου θα πρέπει να μηνύσει τον κ. Τσουκάτο.

Ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε πως η εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση της Siemens είναι η τελευταία ευκαιρία του πολιτικού κόσμου για να μην διαρραγούν πλήρως οι σχέσεις με τους πολίτες, οι οποίοι -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- μέχρι σήμερα έβλεπαν ότι οι εξεταστικές που έγιναν, είχαν στόχο να καλύψουν πολιτικούς.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: