www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

"Σατανική" παρενόχληση ανηλίκων από δύο κρατουμένους

Για τη σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων κατηγορούνται δύο κρατούμενοι στις Φυλακές του Μαλανδρίνου, εκ των οποίων, ο ένας καταδικάστηκε το 1997 για την υπόθεση των “Σατανιστών της Παλλήνης”. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πρόκειται για τον Ασημάκη Κατσούλα κι έναν συγκρατούμενό του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία των γονέων δύο κοριτσιών, οι οποίοι κατέφυγαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αναφέροντας ότι άγνωστος τηλεφωνούσε στις ανήλικες κόρες τους, προσποιούμενος ότι είναι αστυνομικός και τις
παρενοχλούσε σεξουαλικά, βάζοντάς τες να κάνουν από το τηλέφωνο άσεμνες πράξεις, με το πρόσχημα ότι θα τους έκανε εξέταση DNA μέσω τηλεφώνου.


Κατόπιν 3μηνης έρευνας της Υπηρεσίας, αποκαλύφθηκε ότι πράγματι, οι δύο κρατούμενοι τηλεφωνούσαν στα παιδιά, τα οποία και παρενοχλούσαν φραστικά.

Από την ψηφιακή ανάλυση τηλεφωνικών κλήσεων, διαπιστώθηκε ότι τα τηλεφωνήματα γίνονταν μέσω τηλεκάρτας, από καρτοτηλέφωνο, που βρίσκεται στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Από την ανάλυση των στοιχείων της τηλεκάρτας, ταυτοποιήθηκε ότι τη χρησιμοποιούσαν ο Κατσούλας και ένας συγκρατούμενός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρόπος, με τον οποίο απευθύνονταν στους ανήλικους, ήταν σοκαριστικός, ενώ ένα από τα παιδιά δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια: